Pasaje subterane in Gara din Botosani-FOTO

Pasaje subterane in Gara din Botosani-FOTO
Dupa o perioada indelungata de timp in care Gara din Botosani a aratat mai degraba parasita, odata cu demararea lucrarilor de reabilitare si modernizare imaginea este cu totul alta.

Lucrarile au demarat in luna aprilie a acestui an si deja muncitorii au inceput constructia pasajelor subterane, lucrandu-se totodata si la cladire.







Reabilitarea Garii Botosani a fost inceputa in 2004, insa din lipsa de fonduri lucrarile au fost sistate.

Statia CFR Botosani a primit printr-o Hotarare de Guvern, de la Ministerul Transporturilor, peste 27 de milioane de lei, bani ce ar urma sa fie folositi pentru reabilitarea si modernizarea cladirii, a parcarii, reabilitarea caii ferate, dar si amenajarea unor pasaje subterane.

Investitia presupune si amenajarea unei sali de asteptare moderna, toalete, dar si casa de bilete in interior, pana acum acestea fiind vandute in niste tonete, amplasate in fata Garii.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
84

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...