Schimburi de posturi intre cadrele didactice

 Schimburi de posturi intre cadrele didactice
Vineri s-a derulat o noua etapa din calendarul miscarii personalului didactic, fiind vorba de pretransferuri si schimburi de posturi.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, au fost sapte pretransferuri cu acordul partilor si zece schimburi de posturi cu consimtamant intre cadre didactice.

“La pretransfer au fost depuse zece dosare, dar s-au solutionat sapte. In cazul a trei persoane nu a existat aprobarea Consiliului de Administratie pentru postul pentru care opteaza, pentru ca postul respectiv lipsea", a declarat Daniel Cojocariu, inspector resurse umane in cadrul ISJ.

La nivelul judetului Botosani, au mai ramas vacante in invatamant circa 350 de posturi, care vor fi repartizate in etapele urmatoare, respectiv detasari in interesul invatamantului, pe data de 28 august, la nivelul ISJ, cu acordul Consiliului de Administratie, pe 29 august vor avea loc detasarile, iar pe 30 si 31 august suplinirile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
178

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
266

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...