Aproximativ 10.000 de participanţi în prima zi a SummerFest Botoşani 2012

Aproximativ 10.000 de participanţi în prima zi a SummerFest Botoşani 2012
Aşa cum au anticipat organizatorii, aproximativ 10.000 de oameni au participat la prima zi a Festivalului Verii SummerFest Botoşani 2012 care a debutat ieri după-amiază la ora 17.00 cu premierea cuplurilor de aur.

Alături de Primarul Municipiului Botoşani, Ovidiu- Iulian Portariuc, la festivitate au participat şi cei doi viceprimari, Cosmin Andrei şi Viorel Iliuţă, dar şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Doina Federovici şi Gheorghe Sorescu.

La Scena Mare a evenimentului au avut loc reprezentări muzicale ale tinerilor de la Palatul Copiilor, Grupul Folcloric Vatra, seara încheindu-se cu un spectacol de excepţie susţinut de Orchestra Rapsozii Botoşanilor.



Alături de miile de oameni din public, Primarul Municipiului a asistat la finalul primei seri de festival, final marcat de un moment muzical susţinut de îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, Sofia Vicoveanca.

În acelaşi timp, pe Pietonalul Unirii au avut loc reprezentări artistice ale Asociaţiei Culturale Arlechin, piese de teatru ale Teatrului Mihai Eminescu şi demonstraţii sportive ale Direcţiei de Sport.

Comunicat Primaria Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
151

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
74

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
76

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...