Mihaela Rădulescu și Cristina Țopescu, decorate de Regele Mihai

Mihaela Rădulescu și Cristina Țopescu, decorate de Regele Mihai
Prezentatoarele TV Mihaela Rădulescu și Cristina Țopescu au fost decorate, luni, de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Ceremonia solemnă în cadrul căreia au fost decorate cu "Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate" o serie de persoane din mediul cultural, economic, educaţional şi din presa românească a avut loc în Sala Regilor a Palatului Elisabeta.

"Astfel, în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu, Regele Mihai a decorat cu "Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate", pe doamna Eugenia Ilie, doamna Ing. Elena Drambei, doamna Anca Mitu, doamna Diana Zotescu, domnul Alexandru Rusu, domnul Luca Niculescu, doamna Cristina Ţopescu şi doamna Mihaela Rădulescu. Începând cu ora 17.45, tot în Sala Regilor a Palatului Elisabeta, Principesa Moştenitoare a înmânat în numele Majestăţii Sale Regelui, "Crucea Casei Regale a României", doamnei Cătălina Buzoianu şi domnului Radu Călin Cristea şi "Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate" domnilor Marius Oprea şi Dan Horaţiu Buzatu", se arată într-un comunicat al Casei Regale.

Create în anul 2008, cele două Decoraţii Regale sunt destinate acelor persoane care dovedesc, dinăuntrul sau din afara Casei Majestăţii Sale, loialitate faţă de Rege şi Familia Regală, faţă de principiile şi valorile Statului român, în dimensiunea şi legitimitatea sa istorică.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
464

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
60

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...