Bărbat în comă, în sediul Poliţiei Darabani!

Bărbat în comă, în sediul Poliţiei Darabani!
Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Viişoara, a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, fiind preluat de Ambulanţă din sediul Poliţiei Darabani.

Bărbatul prezenta un traumatism cranian sever, însă deocamdată nu se cunoaşte din ce cauză a ajuns în această stare, fiind dispusă o anchetă în acest caz.

Sâmbătă seară, după un spectacol ce a avut loc în localitatea Viişoara, Ioanel Ciobanu, împreună cu soţia sa, ambii aflaţi într-o avansată stare de ebrietate, au încercat să intre cu căruţa în curtea căminului cultural.

Aceştia au fost opriţi de poliţiştii care erau la faţa locului, însă bărbatul a devenit recalcitrant. Acesta chiar a lovit cu biciul un poliţist, căruia i-a spart arcada şi care va avea nevoie 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii l-au încătuşat pe bărbat şi l-au dus la Postul de Poliţie din Viişoara, unde i-au întocmit dosar penal pentru ultraj, cazul fiind preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

Poliţiştii l-au chemat la un moment dat şi pe asistentul medical din Viişoara, pentru a-l vedea pe bărbat.

Ulterior, el a fost transportat la Poliţia din Darabani, pentru audieri.

Întrucât nu se mai trezea, poliţiştii au chemat o Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, medicii concluzionând că prezintă  un traumatism cranian.

Din cauză stării grave în care se afla, el a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Poliţiştii aşteaptă acum concluziile medico-legale, iar şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie a dispus verificări cu privire la cursul evenimentelor.

"Aşteptăm concluziile examenului medico-legal care să stabilească cauzele stării comatoase în care se află persoana, dacă există leziuni şi cum au fost produse", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
65

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
63

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...

(P) Vrei să găteşti mâncare gustoasă? Iată 7 trucuri pe care trebuie să le încerci

astăzi, 15:30
49

Mâncarea gustoasă şi aromată nu se găseşte doar la restaurante sau la fast-food, ci poate deveni parte din alimentaţia ta zilnică. Poţi să găteşti gustos acasă, indiferent de câ...