Serban Huidu, judecat pentru ucidere din culpa

Serban Huidu, judecat pentru ucidere din culpa
Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in cazul accidentului mortal pe care l-a provocat in luna octombrie a anului trecut.

Trei oameni au murit in accidentul produs de Huidu, aminteste Romania TV. Acesta a fost incadrat la omor din culpa in urma expertizei tehnice efectuate.

Serban Huidu a fost implicat, in 16 octombrie, intr-un accident grav de circulatie, pe DN1, pe sensul de mers dinspre Predeal catre Brasov, pe segmentul situat intre Timisul de Sus si localitatea Darste. Acesta a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina, scrie ziare.com.

Soferul Loganului a murit pe loc, pasgerul din dreapta la scurt timp dupa accident, iar ocupantul locului din spate, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, a decedat a doua zi dimineata, la spital.

Serban Huidu circula cu viteza prea mare cand s-a produs accidentul in urma caruia au murit trei persoane, a anuntat, in 2 noiembrie, Parchetul Bucuresti.

In urma expertizei tehnice efectuate, a rezultat ca, la data de 16.10.2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km. 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, Serban Huidu, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus.

Raportul medico-legal a aratat ca moartea victimelor a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne.

In urma incidentului, procurorii din Brasov au decis inceperea urmaririi penale impotriva lui Serban Huidu.

Vedeta TV risca pana la opt ani de inchisoare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean dat în urmărire națională după ce a încălcat controlul judiciar! (Foto)

astăzi, 10:34
54

Născut în localitatea Todireni, județul Botoșani, bărbatul în vârstă de 62 de ani este dat în urmărire națională.În prezent, Mihai Bălan domiciliază î...

Conferințele Institutului ”A. D. Xenopol” revin la Botoșani!

astăzi, 10:06
46

Cu prilejul unui inedit demers inițiat în 2023, seria de evenimente „De la istoria universală la istoria locală. Conferințele Institutului «A.D. Xenopol» la Botoșani&rdquo...

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
556

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...