INCREDIBIL: De ziua lui, sechestrat si batut in apartamentul unui vecin! FOTO

INCREDIBIL: De ziua lui, sechestrat si batut in apartamentul unui vecin! FOTO
Clipe de cosmar pentru un barbat din municipiul Botosani! Acesta a fost sechestrat mai bine de patru ore in apartamentul unui vecin, in varsta de 54 de ani, care, dupa cum sustin rudele, are probleme psihice.

Totul a inceput miercuri, in jurul orei 16.00, intr-un bloc din zona Bazarului din municipiul Botosani.

Dumitru Calin si-a condus tatal, care venise la el in vizita sa il felicite cu ocazia zilei numelui.

Cand a intrat in scara blocului, vecinul de la parter i-a facut semn si l-a chemat sa intre in casa. Barbatul nu s-a gandit nicio clipa ca omul i-ar putea face vreun rau si a crezut ca il cheama sa ii inapoieze o suma de bani pe care i-o imprumutase.



Odata intrat in casa vecinului, cosmarul a inceput pentru barbatul de 47 de ani. Dupa cateva minute de discutii, vecinul acestuia a incuiat usa si a inceput sa il agreseze. Dumitru Calin povesteste ca la un moment dat vecinul i-a dat cu o sticla in cap. Speriat, omul s-a refugiat in baia apartamntului si dupa aproape o ora in care a tot incercat sa scape si-a sunat sotia si i-a zis sa sune la 112, intrucat este sechestrat.

La fata locului s-au deplasat echipaje de Politie si Pompieri. Timp de zeci de minute oamenii legii au incercat sa il convinga pe barbat sa dea drumul la usa, insa acesta nu a vrut nici in ruptul capului sa ii asculte. Din cand in cand mai iesea la geam, iar la un moment dat s-a dezbracat si a ramas doar in lenjerie intima. Acolo a ajuns si mama barbatului agresiv, care a spus ca fiul sau tocmai se externase de la Spitalul de Psihiatrie.

"El de doi-trei ani face asa, ori ii da cineva droguri. Ceva se intampla cu el. A stat o luna jumatate in spital, la Psihiatrie, si are cateva zile de cand a iesit. Nu stiu de ce i-au dat drumul ca el nu isi ia nici pastilele, vine si la mine acasa si face scandal, mie imi este frica de el. El locuieste singur, ca sotia l-a lasat, are un baiat in ultimul an de facultate. El a avut societati inainte, dar le-a inchis si acum nu mai lucreaza nicaieri", a spus mama barbatului.

Intr-un final, pompierii au spart usa barbatului, insa acesta a sarit pe geam, fiind repede prins de politisti.





Barbatul sechestrat a iesit si el din casa. Era plin de sange, cu ochii vineti, si a fost transportat la spital. Inca in stare de soc, a reusit totusi sa spuna ce i s-a intamplat.

"L-am condus pe tatal meu pana la autobuz si cand m-am intors vecinul mi-a facut semn sa intru la el. Dupa aceea a inceput sa spuna ca e de la Securitate si a inceput  sa ma bruscheze, a spart o sticla si mi-a dat cu ea in cap si eu am fugit si m-am blocat in baie. Patru ore am stat in casa. Am sunat la sotie si i-am spus sa sune la 112. In tot timpul cat am stat in casa vecinul asta a vorbit mereu la telefon. A intrat in baie peste mine, m-am luptat cu el si mi-a pus un radiator in fata si eu tineam de teava aia sa nu curga apa ca ma curenta si i-am spus sa inchida si mi-a zis ca daca ies ma omoara. Este plecat de acasa si are si carnet, cum conduce omul acesta? Mi-a dat si cu pumnul", a povestit Dumitru Calin.
 
El a mai spus ca a batut in tevi si a cerut ajutorul.
Barbatul care l-a sechestrat a fost incatusat de politisti si dus la Spitalul de Psihiatrie.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
57

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
16

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
47

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...