CTP: Huidu e bolnav la cap şi la suflet în general

CTP: Huidu e bolnav la cap şi la suflet în general
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat luni despre realizatorul TV Şerban Huidu, care a provocat un accident soldat cu trei morţi, că "e greu să nu constaţi" în cazul acestuia că "omul e bolnav la cap şi la suflet în general". Afirmaţia a fost făcută într-un comentariu publicat pe gandul.info.

"Ca să fii sancţionat în august pentru depăşirea cu 50 km/h a vitezei legale şi să apeşi acum, potrivit declaraţiilor martorilor, pedala de acceleraţie pe drum alunecos, toate astea după ce, cu câteva luni înainte, ai fost la un pas de moartea violentă în accident de ski, înseamnă că nu eşti altceva decât un rinocer", a mai scris jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu şi-a detaliat afirmaţiile la Realitatea TV, spunând că Huidu "reprezintă o specie care inundă şoselele din România şi care pune în pericol vieţile celorlalţi".

"Ştiţi ce spun colegii de specie? Ai văzut, bă, săracu` Huidu ce-a păţit? I-a omorât pe boşorogii ăia...`", a mai spus Popescu, vizibil contrariat de punctele de vedere potrivit cărora accidentul provocat de realizatorul TV poate fi pus pe seama ghinionului sau a fatalităţii.

Jurnalistul a făcut referire şi la cazierul juridic al lui Şerban Huidu, în care sunt consemnate 11 sancţiuni. "A demonstrat în repetate rânduri dispreţ faţă de semenii săi", a conchis Cristian Tudor Popescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
4

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
118

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
60

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...