Andreea Marin: "M-am aflat de cinci ori pe masa de operatii"

Andreea Marin: "M-am aflat de cinci ori pe masa de operatii"
Vedeta a povestit recent despre momentele în care a trecut pe lânga moarte si despre cele doua sarcini extrauterine care au marcat-o foarte puternic.Andreea Marin a trecut prin clipe foarte grele, când a trebuit sa actioneze de urgenta si sa aiba încredere în medici pentru a-si salva viata.

"Am avut si operatii mai usoare, dar si complicate, doua dintre ele efectuate în regim de urgenta. De pilda, îmi amintesc de prima sarcina extrauterina - din pacate, am avut doua experiente dureroase de acest gen, dar a doua oara cunosteam deja posibilitatea aceasta - , eram prea tânara, poate si neinformata si nu stiam ca exista o asemenea posibilitate, am ajuns trimisa de o durere abdominala la un doctor. Abia al doilea medic a realizat ce am cu adevarat si ca e o urgenta, întrucât aveam deja un litru de sânge în abdomen, am "zburat" spre spital. Traiam parca ceva ireal, nu întelegeam ce mi se întâmpla, nici nu auzisem vreodata de acest diagnostic, am înteles doar ca daca nu ma supun deciziei medicului în momentul de limita dintre viata si moarte riscam totul", a declarat Anderea Marin pentru Gândul.

"Zâna" a avut încredere în medici si s-a operat la spitalele de stat din România, dar a avut contact si cu spitalele din Statele Unite, Viena si Istanbul.

"Am cunoscut experiente diverse pe pielea mea, nu îi laud excesiv pe cei care nu o merita, nici nu ma dezic de medicii români care fac minuni, uneori în conditiile pe care le au la îndemâna, dar cu siguranta nu sunt de acord cu multe probleme din sistemul nostru medical care pot fi "însanatosite" si voi lupta pentru asta cât voi putea, pentru ca nu vreau sa traiesc cu teama pentru sanatatea copiilor nostri în propria tara si nici nu-mi doresc sa plec în alta parte. Vreau sa schimb ceva aici, unde m-am nascut", a mai spus Andreea Marin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
747

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
198

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...