DAVID-GABRIEL, sufletelul care isi pune viata in palma ta... - VIDEO

DAVID-GABRIEL, sufletelul care isi pune viata in palma ta... - VIDEO

 DAVID GABRIEL IRIMESCU  

Ai tresarit vreodata, in somn sau pur si simplu in treacatul cotidian, privindu-ti copilul? Ai multumit vreodata pentru ochii limpezi ai pruncului tau, pentru bucuria cu care iti cuprinde obrajii, pentru nazbatiile cu care iti coloreaza viata? Ai fi putut sa ai un copil ca David. Ai fi putut sa ai chiar tu destinul lui David. Nu stim cum suntem haraziti sa platim si pentru ce anume. Nu suntem nici macar in masura sa cercetam aceste lucruri. 
 
Dar cand printre noi se iveste un copil ca David nu avem voie sa intoarcem privirea. Copiii ca David se nasc acolo unde este nevoie de ei. Si aici, in mijlocul nostru, noi avem nevoie de David. Pentru ca daruindu-i viata lui David intregim in noi insine umanitatea pierduta si irosita pe drum, ne regasim sufletul.

Pe 19 august implineste un anisor si nu a facut niciun pas. Este paralizat de maini si picioare. David-Gabriel s-a grabit sa vina pe lume, de parca timpul nu mai avea rabdare. S-a nascut prematur, la 28 de saptamani, si sufera de encefalopatie hipoxic ischemică, paralizie cerebrală – tetrapareză spastică. A stat 3 luni internat la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi, la sectia de neonatologie.

Nu vorbeste. Nu a spus Mama si Tata. Plange cand sufera, ...dar ce zambet divin ii lumineaza chipul cand e fericit!

David lupta sa supravietuiasca! Parintii lupta sa il faca om mare! A ramas cu mai multe afectiuni in urma prematuritatii lui, iar zbaterea pare tot mai grea odata cu trecerea timpului.

O sansa de recuperare ar fi acum, cand David este inca micut, la Clinica Internationala de Recuperare din Ucraina. Este nevoie de 35.000 euro pentru 10 sesiuni – 3500 euro fiecare (câte una la 4 luni). "O suma exorbitanta ce depaseste cu mult posibilitatile noastre financiare si anihileaza orice sansa a lui David de a se recupera vreodata", spun parintii lui David.

Cu siguranta, oamenii simpli vor lacrima si vor vibra la suferinta lui David si vor oferi un banut pentru tratament. Va multumim in numele acestui ingeras! Dar sa nu uitam ca odata incepute procedurile este absolut obligatoriu sa fie continuate cu strictete, la fiecare 4 luni.

Ne adresam oamenilor cu suflet si cu bani! Va puteti uni si sustine financiar cate o sedinta pentru ca noi, ceilalti, sa avem ragaz sa strangem banut cu banut si sa asiguram continuitatea celor zece sesiuni. Avem sansa sa il vedem pe David mare si, domnilor politicieni, haideti sa investim in oameni, nu numai in bannere si afise!




Pentru persoanele care doresc sa le ajute copilasul, parintii au deschis aceste conturi la Bancpost:

Cont lei : RO86BPOS07207878987RON01
Cont euro : RO21BPOS07207878987EUR01


Tel: 0749 51 35 78 (Irimescu Gabriel Florin-tata)
Tel: 0741 32 44 66 (Labunt Nadia Florina- mama)


Labunţ Nadia Florina
Adresa: str. Vârnav, nr. 36, sc. B, ap. 1, loc. Botoşani,
cod poştal 710 163
Adresa e-mail:
nadia_labuntz@yahoo.com (mama)


AFLA AICI POVESTEA LUI DAVID!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
53

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
38

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
41

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...