75.000 de metri patrati de gropi pe drumurile din judet!

75.000 de metri patrati de gropi pe drumurile din judet!

   arhiva

Iarna aceasta si-a lasat amprenta pe mai toate drumurile judetene din judetul Botosani si deja a devenit o obisnuinta pentru soferi ca odata cu incheierea sezonului nervii sa le fie pusi la grea incercare.

Comisia tehnico-economica din cadrul Consiliului Judetean a avizat deja lucrarile de reparatie si intretinere, pentru anul 2011, ce urmeaza a fi facute de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri. Suma totala alocata pentru aceste lucrari este de 5,5 milioane de lei, cei mai multi bani, respectiv 3,3 milioane de lei, fiind destinati pentru plombarea gropilor. 

"Se vor face covoare asfaltice, in valoare 1,5 milioane de lei, si marcaje rutiere in valoare de 600.000 de lei. In total, Directia Judeteana de Drumuri si Poduri va cheltui pentru activitati de reparatii si intretinere drumuri judetene circa 5,5 milioane de lei. Aceste cheltuieli se concentreaza pe segmentele de drumuri judetene care nu se afla in curs de modernizare sau in prag de a incepe lucrari de modernizare. Covoare asfaltice ar trebui sa facem pe toate drumurile judetene, daca am dispune de fonduri mai mari. Anul acesta sunt doar doua, unul in zona Dorohoi-Loturi Enescu si unul in zona intersectie drum national spre Gulioaia", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Potrivit directorului Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Romeo Caciuc, suprafata totala a gropilor de pe drumurile judetene este de circa 75.000 de metri patrati. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
209

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...