Teo Trandafir a fost operata din nou, medicii sunt rezervati

Teo Trandafir a fost operata din nou, medicii sunt rezervati

 TEO TRANDAFIR  

Teo Trandafir a fost operata din nou de medicii austrieci, se afla in stare stabila la terapie intensiva si este tratata cu antibiotice moderne, insa medicii sunt rezervati in privinta evolutiei sale, anunta conducerea clinicii Allgemeines Krankenhaus din Viena.

"Pacienta se lupta in continuare cu pancreatita necrozanta severa si infectia de care sufera", spun medicii austrieci.

Teo Trandafir a fost supusa, vineri, unei noi interventii chirurgicale, necesara pentru indepartarea unor resturi de tesut necrozat si a infectiei din abdomen. Ea fusese operata si in 24 februarie, iar ulterior s-a aflat in coma indusa.

"Este caracteristic acestei boli ca recuperarea sa poata fi urmata de episoade de recidiva", au declarat medicii austrieci care se ocupa de Teo Trandafir.

Saptamana trecuta, reprezentantii clinicii anuntasera ca pacienta a parasit sectia de terapie intensiva si ca medicii o pregatesc in vederea externarii si intoarcerii in Romania.

In varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a fost internata la Viena la 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatita acuta de severitate medie.

Acelasi diagnostic i-a fost pus si la Spitalul Elias din Bucuresti, unde pacienta s-a aflat inainte de a fi transportata la clinica din capitala Austriei.


Newsin

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
18

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
56

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
14

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...