Averea Mădălinei Manole se va împărţi între fiul şi soţul acesteia

Fiul Mădălinei Manole primeşte trei sferturi din averea mamei sale, iar soţul un sfert. Părinţii artistei nu au nici un drept la moştenire, potrivit specialiştilor în drept.

Avocatul George Papu a declarat la REALITATEA TV că din averea Mădălinei Manole o pătrime se va duce la soţul supravieţuitor, iar copilul va primi trei sferturi.

"Este un principiu al chemării la moştenire a rudelor, în ordinea claselor de moştenitori legali. Adică, fiul fiind în prima clasă înlătură părinţii şi orice alte rude. Deci, nu putem să aducem în discuţie parinţii Mădălinei ca moştenitori. Oricum, copilul primeşte cea mai mare parte din avere. Trei sferturi", a declarat George Papu.

Avocatul a precizat că soţul Mădălinei Manole va primi un sfert din avere. Odată cu decesul intervine partajul matrimonial, aşa cum la divorţ intervine acest partaj şi la deces este partaj a mai spus avocatul.

"Cu privire la drepturile conexe drepturilor de autor trebuie de văzut în situaţia concretă dacă ele au fost cedate până acum. Ce procent are producătorul şi ce procent are artistul? Este evident că şi familia compozitorului Şerban Georgescu are acces la drepturile de autor ale Mădălinei Manole. Oricum cred că aceste lucruri sunt reglementate cu casa de producţie", a mai spus George Papu.

Mădălina Manoles-a sinucis înghiţind furadan - o substanţă foarte toxică pe bază de Carbofuran şi care, ingerată, produce blocarea unei enzime vitale şi foarte rapid decesul.

Anchetatorii susţin că informaţiile pe care le au până în prezent conduc la ipoteza că artista şi-ar fi premeditat moartea, după o tentativă eşuată de luna trecută, neexistând nici un dubiu cu privire la sinucidere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
79

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
162

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
87

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...