Mama si copil executate in stil mafiot la Suceava!

Mama si copil executate in stil mafiot la Suceava!
Mai multe filtre de poliţie au fost organizate aseară în judeţele Suceava şi Botoşani şi la punctul de trecere al frontierei de stat cu Ucraina, după ce o femeie în vârstă de 39 de ani şi fiica sa de şase ani au fost găsite împuşcate, ieri după-amiază, în localitatea Siret din judeţul Suceava. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de către soţul femeii, care a sunat la 112.

Conform primelor informaţii, femeia şi fetiţa au fost găsite împuşcate de aproape, în cap. Vecinii nu au auzit împuşcături, iar poliţiştii cred că cei doi criminali au folosit un pistol cu amortizor.

Anchetatorii au descoperit că uşa de la intrarea în apartament nu a fost forţată, iar fata a fost împuşcată în timp ce stătea la calculator. Poliţiştii au spus că se poate să fie vorba de tâlhărie sau o reglare de conturi, însă nu au stabilit încă un cerc de suspecţi.

În momentul producerii tragediei, soţul femeii era plecat în oraş, împreună cu băiatul în vârstă de 14 ani, ca să schimbe nişte bani.

Un martor ocular a declarat că a văzut două persoane care purtau căciuli când au intrat în scara blocului. Poliţiştii cred că cele două persoane ar putea să fie şi ucraineni.

Se pare că soţul femeii datora câteva mii de euro unor persoane, cel mai probabil celor care angajaseră asasinii. Anchetatorii au spus că asasinatul este unul atipic pentru cazurile de recuperare de bani, motiv pentru care merg pe ipoteza că mobilul crimei ar fi "ceva mai grav" decât o recuperare a unei datorii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
160

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
920

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
443

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...