Persoana gasita decedata in apropiere de Darabani nu este Gabriel Atodiresei!

Echipele de cercetare care au ajuns in padurea din zona Havarna, unde se anuntase ca a fost gasit impuscat Gabriel Atodiresei, au transmis ca barbatul decedat nu este suspectul cautat pentru uciderea unui subofiter de la ISU Dorohoi si furtul a 12 pistoale, precum si 240 de cartuse.

In masina din padurea de langa Havarna, in apropiere de Darabani, a fost gasit un barbat decedat, sfasiat de animale, care insa nu este Gabriel Atodiresei.

Cercetarile pentru depistarea suspectului continua. Se pare ca Gabriel Atodiresei mai are un frate, care este politist de frontiera, la Darabani.

Subofiterul are 25 de ani si era angajat al ISU de la 1 septembrie 2007. A fost recrutat din surse externe, ceea ce inseamna ca nu urmase o scoala de politie.

Suspectul avea o fire retrasa, dar in ultima vreme se dovedise comunicativ cu colegii. Din punct de vedere al evaluarii psihologice, subofiterul era apt, a precizat Radu Anton, seful IJSU Botoşani. Ultima evaluare a fost realizata la angajare, in 2007, iar urmatoarea programare era stabilita pentru 2010, a spus Alin Maghiar, purtator de cuvant IGSU.

In urma cercetarilor intreprinse, a rezultat ca seful pazei de la ISU Dorohoi nu a fost impuscat, ci a fost strangulat, dupa ce a fost legat cu mainile la spate. O femeie care locuieste in apropierea unitatii a spus ca noaptea trecuta, pe la ora 1.30, a auzit "un raget de om", urmat de o bufnitura, ca si cum a fost o impuscatura.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
145

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
268

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...