Viata bate filmul: Copil amenintat cu moartea in fata mamei sale!

Viata bate filmul: Copil amenintat cu moartea in fata mamei sale!
Clipe de groaza traite de o mamă dintr-un sat botoşănean! Un bărbat care a năvălit în locuinţă a pus cuţitul la gâtul unuia dintre copii, ameninţând că îl omoară dacă nu primeşte bani şi băutură! Din fericire, femeia a reuşit să ia legătura cu soţul său, care a anunţat de urgenţă poliţia.

În seara de 18 ianuarie, în jurul orei 22.50, poliţiştii din comuna Vorniceni au fost sesizaţi de către Ş. Viorel, din satul şi comuna Vorniceni, judeţul Botoşani, despre faptul că, în timp ce el se afla la lucru în municipiul Bucureşti, A. Neculai, din satul Dumeni, comuna George Enescu, judeţul Botoşani, a intrat fără drept în locuinţa sa şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a cerut soţiei sale, Ş. Lăcrămioara, bani şi băuturi alcoolice.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii l-au surprins pe A. Neculai în timp ce ieşea din locuinţa lui Ş. Lăcrămioara, având un cuţit în mână şi fugind în spatele casei, fiind imobilizat de către poliţişti.

Cercetările efectuate au stabilit faptul că în ziua de 18.01.2010, A. Neculai a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri din localitate, iar spre seară, cunoscând că victima locuieşte singură cu copiii, a mers la locuinţa acesteia pentru a o determina să-i dea nişte bani sau băuturi alcoolice. Pentru aceasta, a intrat în curtea locuinţei fără drept, iar când femeia a deschis uşa de la intrare, a prins-o de haine şi a forţat-o să intre în interior.

"În încăpere, în prezenţa a doi minori cu vârsta de 5 şi respectiv 10 ani, A. Neculai a ameninţat victima cu un cuţit, cerându-i suma de 1.000 lei sau 100 Euro şi băuturi alcoolice. Întrucât aceasta a spus că nu are bani, A. Neculai a ameninţat cu cuţitul unul dintre copii, afirmând că îl omoară dacă nu va primi banii. În această împrejurare, Ş.Lăcrămioara i-a spus că merge în altă cameră pentru a aduce banii şi, având telefonul mobil asupra sa, a reuşit să-şi sune soţul explicându-i ce se întâmplă, iar acesta din urmă a sesizat telefonic poliţiştii şi a alertat în acelaşi mod mai mulţi vecini", a precizat inspector principal Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Faţă de A. Neculai se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, acesta fiind totodată prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, cu propunerea de arestare preventivă, instanţa admiţând cererea.

Pe numele lui A. Neculai a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
833

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
387

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
108

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...