VIDEO - Gabriela Firea, huiduită copios de zecile de mii de români veniți pe Arena Națională să o felicite pe Simona Halep!

VIDEO - Gabriela Firea, huiduită copios de zecile de mii de români veniți pe Arena Națională să o felicite pe Simona Halep!

Simona Halep a prezentat luni seară trofeul cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu eșarfa tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dar a fost huiduită copios de cei peste 20.000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

După ce a fost nevoită să plece, Gabriela Firea a dat vina pe "aparatul sorosist de propagandă". "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. (...) De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Vezi mai jos momentul în care Firea este huiduită:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
278

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
121

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
127

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...