VICIERE

Echipa lui Ioan Andone a pierdut aseară împotriva ieşenilor în urma unui penalty inexistent, fapt reclamat de oficialii formaţiei ardelene. Faza controversată s-a petrecut în minutul 72 al meciului. Mijlocaşul ieşenilor, slovenul Bernsjak, a pătruns în careul clujenilor, Dani l-a blocat, fără ca între cei doi jucători să existe contact, iar elevul lui Ionuţ Popa s-a aruncat la pământ. Arbitrul Augustus Constantin a acordat penalty, însă reluările tv au arătat că decizia a fost greşită. `Nu a fost penalty la faza golului, poate la altele. Arbitrul a scăpat jocul din mână şi mi-am schimbat părerea despre el“, a declarat antrenorul liderului, Ioan Andone.

Doar Porumboiu a văzut penalty

`Nu a fost niciun fel de contact între cei doi jucători“, a spus şi preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan. “Eu, dacă eram arbitru, nu aş fi dat penalty. Cred că Augustus s-a păcălit`, a afirmat oficialul FRF, Ionuţ Lupescu. Totuşi, fostul arbitru FIFA, Adrian Porumboiu, a precizat că hotărârea arbitrului central a fost corectă. `A fost penalty. La acea fază a fost un atacant isteţ, un apărător fraier şi un arbitru corect. A fost contact, iar atacantul a profitat de eroarea din apărare“, a explicat Porumboiu.

Gigi despre stimularea ieşenilor

Patronul Stelei a lăsat să se înţeleagă faptul că moldovenii vor fi recompensaţi. “Vă daţi seama că am şi eu nepoţi care stau în Iaşi şi care se ştiu cu jucătorii de acolo. S-au întâlnit şi ei în cluburi, au vorbit, mă-nţelegeţi?`, a declarat Becali, la Fanatik Show, după care a început să râdă.


IULIU MUREŞAN: "Liga 1 a devenit o stână în care ciobanul-şef cântă din fluier şi toţi joacă după el. Cred că Steaua a cumpărat campionatul"

GIGI BECALI:
"Mie mi s-a părut penalty, l-a lovit în gheată pe ieşean. Iar pe Mureşan îl voi reclama la FRF pentru ce a zis despre mine"

IONUÅ¢ POPA: "Nu am văzut faza, pentru că voiam să sar în tribună la un spectator care dorea să facă poze cu mine"

"Nu a fost contact, nu e penalty. E simulare"
Ion Crăciunescu
fost arbitru FIFA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sărbătoarea Paștelui ortodox ne-ar putea aduce două zile fără restricții

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
129

Această informație se regăsește în actul normativ pe care guvernanții l-au semnat în această săptămână.Ambiguitatea de interpretare pornește de la articolul 2. Alin. 6:...

Sute de copaci plantați pe un versant afectat de alunecări de teren de la Mănăstirea Agafton

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
106

Consiliul Județean, Direcția Silvică, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu, Garda Forestieră și Consiliul Județean al Elevilor au răspuns pozitiv la solicitarea maicilor de la Mănăstire...

Incendiu la Ungureni stins de pompierii din Săveni

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
255

Efectul termic sau o scânteie pot provoca incendii în doar o clipă. Dacă podul este plin de materiale combustibile care întrețin arderea și favorizează propagarea flăcărilor, ...