VICIERE

Echipa lui Ioan Andone a pierdut aseară împotriva ieşenilor în urma unui penalty inexistent, fapt reclamat de oficialii formaţiei ardelene. Faza controversată s-a petrecut în minutul 72 al meciului. Mijlocaşul ieşenilor, slovenul Bernsjak, a pătruns în careul clujenilor, Dani l-a blocat, fără ca între cei doi jucători să existe contact, iar elevul lui Ionuţ Popa s-a aruncat la pământ. Arbitrul Augustus Constantin a acordat penalty, însă reluările tv au arătat că decizia a fost greşită. `Nu a fost penalty la faza golului, poate la altele. Arbitrul a scăpat jocul din mână şi mi-am schimbat părerea despre el“, a declarat antrenorul liderului, Ioan Andone.

Doar Porumboiu a văzut penalty

`Nu a fost niciun fel de contact între cei doi jucători“, a spus şi preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan. “Eu, dacă eram arbitru, nu aş fi dat penalty. Cred că Augustus s-a păcălit`, a afirmat oficialul FRF, Ionuţ Lupescu. Totuşi, fostul arbitru FIFA, Adrian Porumboiu, a precizat că hotărârea arbitrului central a fost corectă. `A fost penalty. La acea fază a fost un atacant isteţ, un apărător fraier şi un arbitru corect. A fost contact, iar atacantul a profitat de eroarea din apărare“, a explicat Porumboiu.

Gigi despre stimularea ieşenilor

Patronul Stelei a lăsat să se înţeleagă faptul că moldovenii vor fi recompensaţi. “Vă daţi seama că am şi eu nepoţi care stau în Iaşi şi care se ştiu cu jucătorii de acolo. S-au întâlnit şi ei în cluburi, au vorbit, mă-nţelegeţi?`, a declarat Becali, la Fanatik Show, după care a început să râdă.


IULIU MUREŞAN: "Liga 1 a devenit o stână în care ciobanul-şef cântă din fluier şi toţi joacă după el. Cred că Steaua a cumpărat campionatul"

GIGI BECALI:
"Mie mi s-a părut penalty, l-a lovit în gheată pe ieşean. Iar pe Mureşan îl voi reclama la FRF pentru ce a zis despre mine"

IONUÅ¢ POPA: "Nu am văzut faza, pentru că voiam să sar în tribună la un spectator care dorea să facă poze cu mine"

"Nu a fost contact, nu e penalty. E simulare"
Ion Crăciunescu
fost arbitru FIFA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
14

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
282

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
169

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...