Valeriu Iftime, în culmea fericirii după ce FC Botoșani a umilit-o pe FCU Craiova: „E talismanul nostru”

FC Botoșani a reușit să o învingă pe FCU Craiova, scor 4-1, în cadrul etapei a patra a play-out-ului SuperLigii României.

Valeriu Iftime, în culmea fericirii după ce FC Botoșani a umilit-o pe FCU Craiova: „E talismanul nostru”

Vladislav Blănuță a deschis scorul pentru olteni, însă moldovenii au avut puterea să întoarcă și să înscrie de patru ori prin Enzo Lopez (dublă), Sebastian Mailat și Eduard Florescu.

La scurt timp după finalul partidei, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a oferit prima reacție.

Omul cu banii de la formația moldoveană s-a declarat extrem de fericit și a ținut să felicite toată echipa. Mai mult, Iftime l-a scos în evidență pe Sebastian Mailat, cel care a revenit cu gol după accidentarea suferită în vara anului trecut.

„După prima repriză puteam să spun că suntem în liga a doua garantat. După repriza a doua, după jocul nostru și cu cele patru goluri marcate... Speram de multă vreme! Echipa joacă fotbal. Dar și o temere extraordinară. Am jucat frumos în repriza a doua. Suntem în jocul acela cu patru echipe în evitarea retrogradării. E pentru prima dată când nu mai sunt pe ultimul loc. Avem meciuri grele. Încărcătura e foarte mare. Emoțională. E foarte bine că avem jocul ăsta. Revenim de la 0-1 și câștigăm acasă. Ne dă încredere pentru următoarele meciuri. Dacă învingem pe Dinamo și Voluntari și mai facem o victorie în deplasare, poate ne salvăm.

(n.r. Dacă Mailat nu era accidentat alta era soarta echipei?) Dacă Mailat nu era accidentat luam un milion de euro pe el și alta era soarta echipei! Bineînțeles. Dacă revenea mai repede... E talismanul nostru. Dă o pasă excepțională, un gol frumos. Echipa e bună. Golul din foarfecă... Am dat goluri frumoase, am fost eficienți. Am câțiva jucători chiar buni, buni. Iar Mailat dacă își învinge frica asta și poate juca un meci întreg este o valoare și un câștig enorm”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sport.ro, sursă citată de Digi Sport.

Bogdan Andone: „Sunt sigur că împreună ne putem realiza obiectivul”

La finalul partidei, Bogdan Andone s-a declarat mulțumit de rezultatul final și nu a ezitat să-și felicite elevii pentru jocul prestat.

Mai mult, tehnicianul a dezvăluit și ce le-a transmis acestora la pauza meciului, atunci când erau conduși cu 0-1.

O victorie importantă, sunt trei puncte extrem de importante. Țin să-i felicit pe jucători pentru atitudinea și credința pe care au avut-o că pot întoarce rezultatul. Vreau să le mulțumesc suporterilor că ne-au susținut și ne-au împins de la spate. Sunt sigur că împreună ne putem realiza obiectivul. Sunt momente și momente, în prima repriză am fost sub rezultat, dar în repriza a doua am reușit să revenim. La pauză am avut diferite discursuri, astăzi am fost puțin mai dur, mai agresiv cu ei. Trebuia să fim mai implicați și trebuia să punem mai multă presiune pe adversari. În repriza a doua am făcut aceste lucruri foarte bine.

Înainte de antrenamentul oficial i-am chemat pe băieți și am avut un discurs foarte scurt și le-am spus că sunt mândru că sunt antrenorul lor, asta a fost ieri”, a spus Bogdan Andone.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
26

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
49

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
32

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...