Valeriu Iftime ar putea da lovitura! Vrea să-i fure antrenorul liderului din liga secundă

FC Botoșani a rămas fără antrenor după ce Dan Alexa a decis să se despartă de clubul din Moldova în urma rezultatelor foarte slabe.

Valeriu Iftime ar putea da lovitura! Vrea să-i fure antrenorul liderului din liga secundă

În momentul de față, FC Botoșani se află sub comanda lui Andrei Patache (36 de ani), care ocupă pentru o scurtă perioadă funcția de interimar.

Liviu Ciobotariu, antrenorul pe care Valeriu Iftime spera să-l convingă să vină la FC Botoșani, a decis să-și continue munca la Sepsi OSK Sf. Gheoghe, motiv pentru care patronul moldovenilor a fost nevoit să se reorienteze.

Favorit acum pe lista lui Iftime, potrivit Prosport, este Claudiu Niculescu (47 de ani), antrenorul lui Șelimbăr, liderul din liga secundă. Pe lista lui Iftime se mai află și Nicolae Dică, liber de contract după despărțirea de FCU Craiova.

FC Botoșani ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu opt puncte după 16 etape.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți elevi din Botoșani au testat ochelarii care simulează consumul de droguri! (foto)

astăzi, 17:12

În această săptămână, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat la Seminarul T...

O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

astăzi, 16:03
635

Două profesoare de la Școala Gimnazială Zamostea din Suceava se acuză reciproc de loviri. Conflictul ar fi pornit după ce una dintre ele, care este directoarea școlii, nu ar fi lăsat-o pe coleg...

Posturi de medici scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

astăzi, 12:22
440

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante de medic.Este vorba despre un post cu normă întreagă de med...