Valeriu Iftime ar putea da lovitura! Vrea să-i fure antrenorul liderului din liga secundă

FC Botoșani a rămas fără antrenor după ce Dan Alexa a decis să se despartă de clubul din Moldova în urma rezultatelor foarte slabe.

În momentul de față, FC Botoșani se află sub comanda lui Andrei Patache (36 de ani), care ocupă pentru o scurtă perioadă funcția de interimar.

Liviu Ciobotariu, antrenorul pe care Valeriu Iftime spera să-l convingă să vină la FC Botoșani, a decis să-și continue munca la Sepsi OSK Sf. Gheoghe, motiv pentru care patronul moldovenilor a fost nevoit să se reorienteze.

Favorit acum pe lista lui Iftime, potrivit Prosport, este Claudiu Niculescu (47 de ani), antrenorul lui Șelimbăr, liderul din liga secundă. Pe lista lui Iftime se mai află și Nicolae Dică, liber de contract după despărțirea de FCU Craiova.

FC Botoșani ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu opt puncte după 16 etape.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...