Un suporter dinamovist a murit dupa meci in urma unui infarct!

Furia suporterilor dinamovisti a intrerupt partida din prima mansa a play-off-ului Europa League dintre Dinamo si Slovan Liberec, iar clubul din Stefan cel Mare risc o amenda de 50.000 de euro si o excludere din Europa pentru o perioada de cinci ani.

Dar acestea nu sunt singurele dezastre provocate de huligani.

Un barbat venit la stadion impreuna cu familia a facut infarct pe stadion si a murit ulterior la spital. Nici tatal dinamovistului Gabriel Torje nu a fost tare de inima si a fost transportat de urgenta la cardiologie.

"Tatal lui Torje a fost dus cu ambulanta la spitalul de urgenta la cardiologie, unde, din fericire, si-a revenit", a declarat Nicolae Badea la sport.ro.

Potrivit EVZ, un alt suporter alb rosu nu a facut fata tensiunii create la finalul meciului si a facut infarct. Barbatul, venit la stadion cu familia, a fost dus de urgenta la spital, dar a murit la scurt timp.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
369

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
224

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...