Ultimele zile petrecute complet în închisoare de patronul Stelei: "Avem acceptul, Gigi iese!"

Ultimele zile petrecute complet în închisoare de patronul Stelei: "Avem acceptul, Gigi iese!"
Săptămîna viitoare, Becali va începe munca la Academia lui Hagi din Constanţa. Conducerea penitenciarului de la Poarta Albă a acceptat cererea Academiei Hagi de a-l angaja pe Gigi Becali!

La începutul lunii decembrie, patronul Stelei a cîştigat în instanţă dreptul de a avea parte de un regim deschis, adică să poată lucra în afara închisorii.

Preşedintele Academiei, Paul Peniu, a anunţat ieri că demersul a avut succes: "Răspunsul a fost unul pozitiv! Mi-am întrerupt concediul ca să rezolvăm această situaţie cît mai repede. Sînt încrezător că, începînd de săptămîna viitoare, domnul Becali va lucra la noi".

Astfel, finanţatorul Stelei va ocupa funcţia de consilier pe teme de fotbal şi va avea propriul birou în cadrul bazei de pregătire a Academiei Gheorghe Hagi. Becali va fi adus în fiecare dimineaţă şi va fi preluat la finalul zilei de muncă.

"Pe timp de iarnă, programul va fi de opt ore, însă din primăvară putem solicita o mărire chiar pînă la 10 ore", a explicat Peniu.

Acesta a mai dezvăluit că Gigi Becali nu va fi singurul deţinut care va fi angajat de Gheorghe Hagi: "Pentru început e vorba de 5 persoane, dar numărul ar putea să crească, dacă această colaborare va fi benefică pentru ambele părţi. Toţi vor fi plătiţi, însă nu pot să spun salariile. Nu puteam să-l angajăm doar pe domnul Becali, dînsul poate fi lăsat să lucreze doar la o societate care are un contract cu penitenciarul pentru mai multă forţă de muncă".

"Cred că e o situaţie din care toată lumea va avea de cîştigat. Pentru noi e bine că vom beneficia de sfaturile domnului Becali, dar şi de o forţă de muncă mai ieftină" (Paul Peniu, preşedinte Academia Gheorghe Hagi)

2 ani şi 10 luni mai are Gigi Becali de ispăşit din pedeapsa de 3 ani şi jumătate. În cel mai fericit caz, finanţatorul Stelei ar putea ieşi definitiv din închisoare în vara viitoare pentru bună purtare

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
183

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
371

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
103

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...