Ultima ora: Dusan Uhrin jr pleaca de la FC Timisoara

Ultima ora: Dusan Uhrin jr pleaca de la FC Timisoara

 Ultima ora: Dusan Uhrin jr pleaca de la FC Timisoara  

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, marti, la un post de televiziune, ca tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr va parasi functia de antrenor principal al formatiei banatene.

"Vom stabili impreuna modalitatea de reziliere. Stie el de ce. Pusesem lucrurile la punct, dar totul s-a schimbat aseara (n.r. - luni seara). Vom cauta un antrenor tot de talia lui, poate chiar mai bun", a spus Iancu la Gsp TV.

La sport.ro, Iancu a declarat ca despartirea de Uhrin nu se va face cu scandal si a precizat ca nu este necesara plata unor compensatii financiare de catre club in cazul rezilierii contractului tehnicianului ceh.

Oficialul gruparii timisorene a afirmat ca Uhrin a fost informat de decizia sa. Iancu a adaugat ca, in acest moment, nu are nicio varianta pentru numirea unui nou tehnician al echipei.

Dusan Uhrin jr a fost prezent, luni seara, impreuna cu impresarul Victor Becali si cu fratele acestuia Ioan Becali in tribuna Stadionului Steaua, la meciul dintre echipele Steaua si Unirea Urziceni, scor 1-0, din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
253

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
408

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
154

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...