România obține un punct în Danemarca, scor 1-1, însă danezii merg la baraj
SPORT

Naționala României de fotbal a încheiat o nouă campanie fără calificarea la Campionatul Mondial, după ce sub comanda lui Daum a făcut mai multe rezultate proaste. În ultimul meci din preliminarii, "tricolorii", acum sub comanda lui Cosmin Contra, au remizat pe terenul Danemarcei, scor 1-1.

România obține un punct în Danemarca, scor 1-1, însă danezii merg la baraj

Danezii au controlat jocul în prima repriză și chiar au avut și un gol înscris de Bendtner, dar arbitrul de tușă l-a anulat pentru o poziție de ofsaid inexistentă, scrie gsp.ro.

După pauză, Bendtner a transmis încă un avertisment când a reluat cu capul de lângă Bălașa, iar în minutul 59 același danez a obținut o lovitură de pedeapsă, după un duel cu Cristi Ganea. Românul a văzut cartonașul galben și Eriksen a transformat penalty-ul. Trei minute mai târziu, Ganea a mai văzut un galben și a fost trimis la cabine.

"Tricolorii" au egalat cu două minute înainte de final, când mingea a ajuns la Deac, după un luft al lui Țucudean, și jucătorul lui CFR Cluj a înscris.

În urma acestui rezultat, Danemarca acumulează 20 de puncte și ocupă locul 2 în grupă, după Polonia, însă va merge la baraj. România a terminat această campanie pe locul 4, cu 13 puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
229

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
199

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
39

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...