Rezultatele la etapa județeană a Olimpiadei Gimnaziilor la tenis de masă

Rezultatele la etapa județeană a Olimpiadei Gimnaziilor la tenis de masă

Sâmbătă 28 ianuarie 2017, s-au disputat meciuri foarte interesante în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, cât şi în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor la tenis de masă.

 Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 11 Botoşani.

Comisia de organizare şi arbitraj a fost asigurată de către Inspector prof. Anisie Ionuţ, prof. Măntăluţă Alin, prof. Dângeanu Emilian, prof. Măntăluţă Dan-Constantin, prof. Robu Adrian, prof. Acsinte Marinela, prof. Chelaru Mihai .

La categoria de vârstă primar clasele a III- a şi a IV – a şi liceal clasele  IX-XII, competiţia s-a desfăşurat în  sistem eliminatoriu diferenţiat pentru fete şi băieţi.

La categoria de vârstă gimnaziu clasele V- VIII, sistemul de concurs a fost întrecere pe echipe, componenţa echipelor fiind mixta.

Elevul HALIP RAREŞ şi eleva BOSTAN LUIZA vor reprezenta judeţul la faza naţională, iar echipa de tenis de masă a Şcolii Gimnaziale nr. 7 este calificată la faza zonală, competiţie ce va desfăşura în municipiul Iaşi.        

VEZI AICI rezultatele înregistrate!
 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
168

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
70

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
245

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...