Rezultate de excepție obținute de micii tenismeni botoșăneni la Turneul Campionilor din Brașov

Rezultate de excepție obținute de micii tenismeni botoșăneni la Turneul Campionilor din Brașov

În perioada 30-31 ianuarie 2021, la Brașov, a avut loc ”Turneul Campionilor - Tenis 10”, organizat de Federația Romana de Tenis, o competiție dedicată micilor tenismeni români.

La acest turneu au participat și cinci copii din Botoșani, pregătiți de antrenorul Doru Gravrileț, de la Clubul Sportiv TRIDEX ARENA.

La categoria ROSU Challenger, locul I a fost caștigat de botoșăneanca Delia Traciu, în vârstă de 8 ani, în timp ce Andrei Daniel Crăciun, în vârstă de 7 ani, s-a clasat pe poziția a III-a. La turneul final s-au mai calificat alți doi botoșăneni: Maria Iustin în vârstă de 7 ani și Matei Dutcă în vârstă de 8 ani.

La categoria “portocaliu”, Iustina Corina Crăciun a trecut de grupe și s-a clasat in primii 8 jucători.

”Turneul Campionilor 2020, organizat în ianuarie 2021 din cauza pandemiei, la Brașov. A avut parte de o foarte buna organizare atât a meciurilor, cât și a masurilor de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus, ceea ce este meritul organizatorului Lechner Tennis School. Au participat copii din orașe precum Botoșani, Suceava, București, Pitești, Bacău, Brașov. Este cel mai important turneu al anului la care ajung cei mai buni copiii din tara, organizat sub egida Federației Romane de Tenis.”, a declarat antrenorul Doru Gravrileț.

Micii botoșăneni sunt mari fani ai Simonei și urmăresc cu sufletul la gura fiecare meci. Simona Halep debutează în 2021 la Melbourne, acolo unde sunt organizate doua turnee, înainte de Australian Open, care va avea loc în perioada 8 - 21 februarie.

”Copii sunt muncitori, în primul rând, dar și cu o bună educație primita acasă. Eu încerc sa fiu prieten cu ei, glumesc, îi iau în brațe, înainte de turneu. La plecarea de la hotel chiar am avut și o partida de bulgăreală. Sunt mulți copii doriți să facă tenis, iar după ce Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros a fost un boom. Avem în cadrul clubului aproximativ 80 de copii ce vor sa facă performanta în tenis”, a mai spus Doru Gravrileț.

(Ionuț Tăbultoc)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
7

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
60

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
33

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...