Rezervele de la FC Botosani pierd cel de-al doilea meci amical din Austria! FOTO
SPORT

Rezervele de la FC Botosani pierd cel de-al doilea meci amical din Austria! FOTO
FC Botosani a disputat, sambata seara, un nou meci amical in cantonamentul din Austria. Botosanenii i-au intalnit pe cehii de la Fk Jablonec, iar Leo Grozavu a trimis in teren rezervele si jucatorii aflati in probe, care au pierdut meciul cu scorul de 2-0.

Leo Grozavu a inceput meciul cu Albut - Popovici, Ichim, Nowak, Patache (c) - Bordeaianu, Cucu, Golofca - Greu, Matulevicius, Fulop L., iar in a doua jumatate a reprizei secunde au mai intrat Avram, Cordos, Juncanaru, Plamada, Dimitrov, Herghelegiu, Cotoara si Fulop I.

Cehii au deschis scorul in minutul 2 prin Wagner, iar in minutul 34 acelasi Wagner a dus scorul la 2-0, dupa ce a trimis balonul in poarta cu capul, din interiorul careului mic.

Dupa o prima repriza catastrofala, FC Botosani a iesit mai mult la joc in al doilea mitan, iar primul sut pe poarta a venit in minutul 59. 

Un castig in urma acestui meci este Lorand Fulop, fratele mai mic a lui Istvan, care s-a miscat foarte bine, chiar daca nu a fost ajutat de colegi. Tanarul fotbalist a avut cateva pase bune, s-a demarcat foarte bine si chiar a incercat suturi de la distanta. 




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
14

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
112

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
37

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...