Reunire cu atacant nou-vechi la Botoşani

Reunire cu atacant nou-vechi la Botoşani
Antrenorul principal Cristi Popovici va conta încă din prima zi de pregătire şi pe atacantul Gabriel Boghian, în afara lui Gabriel Vaşvari şi Valentin Geamăn.

Reunirea lotului FC Botoşani va avea loc luni, 11 ianuarie, la ora 11.00, când la stadionul Municipal vor veni şi noile achiziţii. Antrenorul principal Cristi Popovici spune că a discutat cu Gabriel Vaşvari, Valentin Geamăn şi Gabriel Boghian şi, în mod sigur, cei trei vor fi prezenţi la primul antrenament din acest an al echipei FC Botoşani.

 

Cât priveşte plecarea atacantului Bogdan Ghiceanu la Poli Iaşi, tehnicianul botoşănean spune că nu ştie abosolut nimic, dar în cazul în care acesta va pleca, el va fi înlocuit cu un alt jucător cu profil ofensiv. Atât transferul lui Ghiceanu la Poli Iaşi, cât şi plecarea lui Florin Acsinte la Dinamo Bucureşti sunt incerte. "Eu nu sun pe nimeni. Dacă cei de la Iaşi sau de la Dinamo sunt interesaţi de ei, să ne caute. Condiţiile pentru transferul lor rămân aceleaşi şi nu suntem de acord să diminuăm suma", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

 

"Am discutat şi cu Boghian, care a confirmat că va veni la Botoşani. În mare parte, am reusit să aducem ceea ce aveam nevoie pentru a întări echipa", a adăugat şi Cristi Popovici.

 

Boghian a evoluat în returul din 2009 la Botoşani, a marcat un gol, dar a fost utilizat mai puţin. A jucat apoi la Laminorul Roman în liga a treia, unde a devenit golgeterul echipei. El a mai fost pregătit de Cristi Popovici şi la FCM Bacău.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
24

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
171

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
70

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...