OFICIAL: Ștefan Bodișteanu a semnat cu FC Botoșani! (Video)

FC Botoșani a anunțat în urmă cu scurt timp transferul internaționalului de tineret al României, Ștefan Bodișteanu.

În vârstă de 21 de ani, Ștefan Bodișteanu a semnat cu „roș-alb-albaștrii” un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile.

Născut la Chișinău în Republica Moldova, pe data de 1 februarie 2003, noul jucător al FC Botoșani a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naționalele de juniori ale României, marcând de șase ori.

Format la Academia Hagi, noua achiziție a FC Botoșani poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaș stânga, cât și ca mijlocaș ofensiv.

Sezonul trecut, Ștefan Bodișteanu a evoluat sub formă de împrumut pentru Oțelul Galați, grupare la care a fost jucător de bază.

Premergător aventurii avute la Galați, noul jucător al FC Botoșani a evoluat pentru Academia Hagi, Viitorul Constanța, Farul Constanța și CSA Steaua.

”Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes Ștefan Bodișteanu!”, este mesajul celor de la FC Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 6 octombrie: Sfântul Apostol Toma; Sf. Mc. Erotiida

astăzi, 08:00

Sfântul Apostol Toma, numit şi Geamănul, era din Galileea şi a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mântuitorului Iisus Hristos. Înainte de a fi ucenic al Domnului, fusese pescar. ...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...