Misiune imposibilă! Wolfsburg, Granada, Standard Liege sau Rangers, posibilii adversari ai FC Botoșani în Europa League!

Misiune imposibilă! Wolfsburg, Granada, Standard Liege sau Rangers, posibilii adversari ai FC Botoșani în Europa League!

FC Botoșani s-a calificat cu foarte multă muncă, însă va avea parte de o misiune aproape imposibilă în Europa League.

Daca în primul tur preliminar, FC Botoșani poate da de adversari din țări precum Macedonia, Kazahstan, Armenia, Georgia sau Moldova, în turul ai doilea al preliminariilor Europa League lucrurile se complică.

Trupa lui Marius Croitoru poate da de adversari precum Wolfsburg, Rangers, Granada, Standard Liege sau Bate Borisov, asta pentru că nu va fi cap de serie începând cu turul doi.

Coșmarul nu se termină aici. Până în Play-Off, FC Botoșani poate da de AC Milan sau Tottenham, în cazul unei calificări.

Primul tur preliminar al Europa League se va disputa le 27 august.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
55

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
320

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
469

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...