Mamma mia, ce gol! - VIDEO

Mamma mia, ce gol! - VIDEO

   Libertatea

Adrian Mutu (30 de ani), atacantul Fiorentinei, are, din nou, presa italiană la picioare, după golul superb marcat sâmbătă, în prima etapă din Serie A, în poarta Bolognei (1-1).

Briliantul a fost considerat cel mai bun jucător al formaţiei antrenate de Cesare Prandelli. Adrian Mutu a început noua ediţie a campionatului Italiei pe banca de rezerve, dar şi-a pus puternic amprenta pe deznodământul meciului Bolgona - Fiorentina (1-1).

Briliantul a fost aruncat în luptă la pauza meciului disputat sâmbătă, când tabela indica 1-0 pentru gazde. În ciuda restanţelor la capitolul pregătire fizică, atacantul român de 30 de ani a dovedit încă o dată că este o rotiţă indispensabilă în angrenajul formaţiei viola. A egalat în minutul 64, cu un şut sec din interiorul careului, sub transversală, execuţie lăudată de presa peninsulară.

"Mamma mia, ce gol!", a scris site-ul fiorentina.it, care i-a acordat nota 7, cel mai mare calificativ primit de fotbaliştii Fiorentinei.

A marcat de 47 de ori pentru Fiorentina

"Am marcat un gol important, dar nu sunt în formă maximă. Afacerea TAS este o problemă personală, în teren încerc să-mi fac treaba", a declarat, modest, Mutu.

Briliantul a ajuns la a 47-a reuşită, în 82 de partide disputate cu Fiorentina, în Serie A. Astfel, el l-a egalat pe campionul mondial Luca Toni, în prezent la Bayern München, în topul celor mai prolifici golgheteri din istoria echipei toscane.

Sursa: Libertatea

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
12

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
927

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
200

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...