Liviu Ciobotariu, după ce a pierdut în fața clujenilor: ”Asta le-am reproșat la pauză!” (Galerie foto)

FC Botoșani pierde pe teren propriu în fața liderului U Cluj, scor 1-2, în etapa cu numărul 14 din SuperLigă.

Liviu Ciobotariu, după ce a pierdut în fața clujenilor: ”Asta le-am reproșat la pauză!” (Galerie foto)

   Foto: Știri Botoșani / Florin Timofte

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 4 prin Bodișteanu, însă cele două formații au intrat la egalitate la cabine, în urma reușitei lui Cristea. Miranyan, în minutul 88, a dat lovitura pentru oaspeți, la câteva zeci de secunde după ce a fost introdus pe teren în locul lui Simion. Friday Adams (FC Botoșani) a fost eliminat în minutul 78.

”Asta le-am reproșat băieților”

FC Botoșani rămâne ”lanterna roșie” a SuperLigii, cu 12 puncte, în timp ce ”Șepcile Roșii” și-au consolidat poziția în fruntea clasamentului, cu 29 de puncte, la 7 lungimi de Petrolul, ocupanta locului 2.

Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani, a acuzat la final lipsa de agresivitate a elevilor săi și ușurința cu care Adams a ratat două șanse importante. În plus, tehnicianul a vorbit și despre două posibile erori ale brigăzii de arbitri la cele două reușite ale oaspeților.

”Un joc dificil, am anticipat lucrul ăsta, știam că întâlnim echipa de pe primul loc, cu jucători foarte buni, cu experiență. Am făcut un joc bun defensiv, păcat că în prima repriză am avut ocazia să facem 2-0, dar Adams n-a fost inspirat. Apoi, la 1-1, la fel, n-a fost pregătit pentru finalizare.

Suntem în situația asta, trebuie să acumulăm puncte. Știu că nu va fi ușor, suntem pe ultima poziție, lucrul ăsta ne apasă, trebuie să ieșim de acolo. Asta le-am reproșat la pauză, ne-am pierdut un pic din intensitate. Ne-a lipsit agresivitatea, în special la mijlocul terenului. Asta le-am reproșat băieților, trebuia să stăm mai aproape de adversar.

Iar am făcut două greșeli imense, două goluri primite din faze fixe. Dar fac o paranteză, cred că înainte de cornerul de la primul gol a fost o minge lungă și cred că Boboc a fost în ofsaid și nu s-a semnalizat. La golul 2, la fel, un fault foarte ușor acordat (n.r.- iar reușita lui U Cluj a fost marcat din lovitura liberă rezultată). În orice caz, greșeala a fost tot de partea noastră. Totuși, sunt două goluri care puteau fi evitate”, a spus Liviu Ciobotariu.






























 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Garda de Mediu: Amenzi usturătoare pentru botoșănenii care incendiază deșeurile! (foto)

astăzi, 20:15

Este vorba despre alte tipuri de deșeuri decât cele menajere, care nu au fost preluate de operatorul de salubrizare. Producătorii de deşeuri şi deţinătorii de deşeuri (persoane fizice ...

Lucrări de reabilitare a drumurilor locale, desfășurate cu succes într-o comună din Botoșani!

astăzi, 19:30

Procesul de modernizare și dezvoltare înaintează cu pași repezi în comuna Prăjeni. Proiectul de modernizare demarat în vara acestui an este de natură a asigura accesul facil și...

Suceveni încarcerați în Penitenciarul Botoșani pentru infracțiuni la regimul rutier!

astăzi, 18:40

În cursul zilei de joi, 03.10.2024, ora 23 :00, un bărbat din sat Basarabi, comuna Preutești, jud Suceava a condus motociclul (moped) pe Dj 208 Dolheștii Mari, comuna Dolhești, județul Suce...