Liviu Ciobotariu, dezamăgit după Sepsi - Botoșani 3-0: ”Foarte puțin pentru o echipă care vrea să rămână în prima ligă!”

Antrenorul Liviu Ciobotariu s-a arătat dezamăgit la finalul partidei Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Botoșani 3-0. Antrenorul moldovenilor a afirmat că doar cinci goluri marcate în 8 meciuri din Superligă reprezintă mult prea puțin pentru ca FC Botoșani să rămână în Superligă.

Ciobotariu a subliniat că echipa sa joacă bine până la momentul în care trebuie să finalizeze acțiunile pe care le construiește. El s-a declarat mulțumit de jocul Botoșaniului cu Sepsi până în ultimii 30 de metri și de posesia elevilor săi.

„Este o veche problemă a noastră”

„Am făcut o primă repriză destul de bună, adversarul nu ne-a pus în dificultate decât la o singură acțiune, am luat gol. Ca și puncte pozitive am avut o posesie bună, am încercat, am dus mingea până în ultimii 30 de metri, acolo nu ne-am descurcat deloc, n-am reușit să băgăm mingea în poartă, este o veche problemă a noastră. În 8-9 meciuri am marcat doar 5 goluri, foarte puțin pentru o echipă care vrea să rămână în prima ligă.

Trebuie să fim puternici, este adevărat că în ultimele trei etape n-am arătat foarte rău. Cel puțin la meciul de acasă cu Petrolul am avut multe situații de a marca, am dus mingea bine până în ultimii de 30 metri, dar la finalizare suntem foarte, foarte restanți.

Am spus, sunt dezamăgit pentru că până la urmă ducem jocul bine, dar nu reușim să înscriem. Au fost greșeli în lanț și la primul gol, și la al treilea gol când ne-am lăsat descoperiți. La golul doi s-a rupt puțin echilibrul, la penalty, n-am apucat să vad", a spus Liviu Ciobotariu, la final partidei, conform orangesport.ro.

FC Botoșani se află pe locul 15 din 16 în primul eșalon al fotbalului românesc, cu 6 puncte în 15 meciuri. Dacă Gloria Buzău (5 puncte) o va învinge sâmbătă pe Oțelul, echipa lui Ciobotariu va termina etapa pe ultimul loc, cu un meci restant.

În runda a 10-a, FC Botoșani o va primi pe nou-promovata Gloria Buzău, pe teren propriu, în duelul codașelor din Liga 1, potrivit gsp.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi angajați ai Penitenciarului din Botoșani, cu drag de mișcare și natură, prezenți la o competiție în Suceava! (foto)

astăzi, 16:00

Maratonul Dragomirnei 2024 - ediția a II-a, organizat ACS TRIB, i-a purtat pe cărări de pădure pe Antonio și Vasile, cei doi polițiști de penitenciare pasionați de alergare. De la Mănăsti...

Lovitură în instanță: Minorii care l-au bătut pe Cris, arestați din nou!

astăzi, 14:15

Săptămâna trecută instanța de judecată a decis plasarea sub control judiciar a trei dintre minorii care l-au bătut pe Cris în zona Centrului Vechi din Botoșani. Inițial, Petru I., ...

Prima librărie românească din Marea Britanie, fondată de o botoșăneancă: ”Promitem să ducem povestea mai departe!”

astăzi, 13:44

Plecată de ani mulți din țară, botoșăneanca lucrează pentru un ziar și este și co-fondatoare a primei librării românești din Marea Britanie. "Românii din UK citesc căr...