LIGA 4: Inter Dorohoi este 99 % campioana judetului - REZULTATE

LIGA 4: Inter Dorohoi este 99 % campioana judetului - REZULTATE
Promovata in premiera in Liga a IV-a, Inter Dorohoi este la un pas de a castiga titlul de campiona a judetului.

Dupa ce s-a impus etapa trecuta cu 14-0 in fata celor de la AS 2000 Bucecea, formatia pregatita de fostul arbitru Costel Boteanu a castigat si partida din etapa a 27-a cu Transdor Tudora, scor 7-0. Golurile au fost marcate de Mandache (2), Negrut (2), Lungu (2), Agheorghiesei.

In urma acestui rezultat dorohoienii au acumulat 65 de puncte, fiind 99 % campiona Ligii a IV-a, avand un avans de 9 puncte peste Luceafarul Mihai Eminescu, fosta campioana castigand si ea cu 9-1 pe terenul celor de la AS 2000 Bucecea.



Dorohoienii mai au nevoie de un punct


Liga a IV-a din Botosani mai are de disputat inca trei etape, fiind puse in joc 9 puncte pentru Luceafarul si doar 6 puncte pentru Inter Dorohoi, care in ultima etapa nu vor juca. Dorohoienii mai au nevoie de un singur punct, in urmatoarele doua partide, pentru a fi matematic noua campioana.

Luceafarul Mihai Eminescu spera ca liderul sa piarda cele doua meciuri, iar ei sa castige cele trei partide, pentru a obtine titlul, avand in vedere ca la egalitate de puncte Luceafarul este in avantaj, dupa 3-0 in tur si 0-1 in retur cu Inter Dorohoi.

Municipiul Dorohoi ar putea avea doua echipe in Liga a II-a si a III-a

Cei peste 30.000 de locuitori ai municipiului Dorohoi s-a putea bucura de fotbal atat vineri, cat si sambata, in cazul in care Inter Dorohoi ar promova in Liga a III-a, dupa ce FCM Dorohoi si-a asigurat participarea si in sezonul viitor al Ligii a II-a. Cele doua formatii isi disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul 1 Mai.



Rezultate etapa 27:


A.S ProSport Varfu Campului – CS Rachiti 7-3
AS Buceceea – Luceafarul Mihai Eminescu 1-9
TransDor Tudora – Inter Dorohoi 0-7
Rapid Ungureni – Flacara Flamanzi… 0-3
Bucovina Rogojesti – Soimii Baluseni 2-0
CS Sanatatea Darabani – AS Sportivul Trusesti - amanat

Avântul Albești sta.
FC Paltinis, Viitorul Dersca si CS Dante s-au retras

Clasament superior:

1 ACS Inter Dorohoi 24 21 2 1 102-15 65p +30
2 CS Luceafarul Mihai Eminescu 23 18 2 3 104-25 56p +20

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
51

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...