Gigi Becali și Valeriu Iftime au o relație specială: „Vorbim despre iubire, veșnicie și viața de apoi!”

Gigi Becali și Valeriu Iftime au o relație specială: „Vorbim despre iubire, veșnicie și viața de apoi!”

Din 2017, FCSB a cumpărat 9 jucători de la FC Botoșani, pentru care Gigi Becali a plătit mai bine de 3,6 milioane de euro.

Jucătorii sunt: Joyskim Dawa (26 ani / 350.000 de euro), Malcom Edjouma (26 ani - 330.000 de euro), Denis Haruț (23 ani - 660.000 de euro), Răzvan Oaidă (24 ani - 700.000 de euro), Andrei Miron (28 ani - liber de contract), Olimpiu Moruțan (23 ani - 1,1 milioane de euro), Mihai Roman (38 ani - 200.000 de euro), Cătălin Golofca (32 ani - 200.000 de euro) și Aristidis Soiledis (31 ani - 75.000 de euro). 

Pe lângă aceste tranzacții, Valeriu Iftime a dezvăluit că are o relație specială cu Gigi Becali. Finanțatorul Botoașniului a mărturisit că cei doi sunt protagoniștii unor discuții lungi care depășesc sfera fotbalului. Numai că patronul FCSB-ului nu suportă să fie contrazis, după spusele lui Valeriu Iftime. 

„Şi voi decriptaţi bine relaţia asta. E adevărat că mai vorbesc cu dumnealui şi cele mai multe teme sunt cele religioase. Transferurile sunt doar bucăţele din toate lucrurile.

E plăcut de discutat cu el şi mai ales când nu-l contrazici. Când îl contrazici, îţi cam închide telefonul, convorbirea. 

Nu, nu vorbim despre business. Nici nu ştiu ce afaceri are, bănuiesc că nici el nu ştie ce fac eu. 

La transferuri sunt nişte discuţii cu limite clare, cât, cum şi, dacă ne blocăm, data viitoare. În schimb, vorbim despre iubire, veşnicie, viaţa de după. Sunt mult mai multe. 

Sunt participativ la tot ce înseamnă partea religioasă, să mergi la biserică. Nu sunt cel mai priceput. Dumnealui e plin de noutăţi pe domeniul acesta, eu nu sunt instruit. 

În dialogul pe care-l am cu dumnealui pornim de la lucruri frumoase, despre iubire, Dumnezeu, pronunţăm des, cam ăsta e subiectul şi el cred că e interesant. Ultima dată chiar mi-a spus să mai vorbim puţin, că avem nişte treabă de făcut. Eu nu mă văd cu dumnealui, doar la telefon. Nu vorbim chiar o oră”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vulcanii noroioși din Botoșani, între legendă și adevăr. Localnicii cred că este un loc bântuit

Vineri, 2 Iunie 2023
137

La 25 de kilometri de municipiul Botoșani, în comuna Copălău, cunoscută drept ”patria usturoiului”, se află un loc cu totul special. Este vorba despre pădurea Buduhal și ...

Deca: Nu a fost modificat calendarul examenelor naţionale

Vineri, 2 Iunie 2023
76

Examenele naţionale îşi păstrează calendarul, în condiţiile în care cadrele didactice se întorc de săptămâna viitoare în sălile de clasă, în caz cont...

Boloş: Încărcăm o nouă tranşă de 250 de lei pe cardurile pentru alimente şi mese calde, de la 15 iunie

Vineri, 2 Iunie 2023
77

O nouă tranşă de 250 de lei va fi încărcată, de la 15 iunie, pe cardurile pentru alimente şi mese calde, astfel că se vor transfera 600 milioane de lei către toţi cei 2,4 milioane de be...