Ghita Muresan: Scad in inaltime si iau in latime

Ghita Muresan: Scad in inaltime si iau in latime

 Gheorghe Muresan  

Gheorghe Muresan, singurul baschetbalist roman care se poate mandri cu o istorie in NBA, spune ca a inceput sa scada in inaltime si ca nu mai are cei 2,31 metri din timpul carierei.

In schimb, s-a mai ingrasat. Big Ghita s-a aflat pentru cateva zile in Bucuresti pentru a-si lua viza pentru China, unde va merge pentru a promova baschetul.

Muresan spune ca nu va veni in Romania pentru a antrena echipa nationala de baschet, pentru ca traieste la Washington si nu exista un motiv real pentru care s-ar razgandi.

"Traiesc la Washington, in America, am copii acolo. E foarte greu sa fac asa o schimbare. In plus, nu vad un proiect aici. Daca fac un lucru, nu-mi place sa-l fac pe jumatate", a declarat Big Ghita, intr-un interviu pentru Libertatea.

Baschetbalistul roman a declarat ca la sfarsitul anului o sa apara intr-un nou film, insa nu a oferit mai multe detalii. Muresan a mai jucat in filmul "Uriasul meu", alaturi de Billy Crystal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
4

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
118

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
54

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...