FC Botosani s-a reunit luni cu un nou antrenor principal - FOTO

FC Botosani s-a reunit luni cu un nou antrenor principal - FOTO
FC Botosani s-a reunit, luni, la ora 14:00 la Stadionul Municipal din Botosani. Jucatorii au intrat la vestiare si au vorbit cu finantatorii, dar si cu cei de pe banca tehnica.

Ca o noutate pentru acest inceput de an este ca incepand de astazi antrenorul principal al echipei va fi Leo Grozavu, in timp ce Valeriu Bordeanu va fi din nou secund. Aceasta numire a venit dupa ce oficialii clubului s-au consultat si au decis ca Leo Grozavu sa raspunda de rezultatele meciurilor din retur.

Imediat dupa ce Cristi Popovici a fost demis, antrenor principal a fost numit Valeriu Bordeanu, in timp ce Leo Grozavu a fost numit director tehnic.



"Obiectivul clubului este ca echipa sa ramana in prima divizie, al meu personal este sa ajungem cat mai sus. Ca o fi locul 10, ca o fi locul 8, de fiecare data trebuie sa-ti propui mai mult. Va fi un retur dificil. Echipele nu-si mai permit pasi gresiti. Eu n-am venit la FC Botosani sa retrogradez. Atunci cand esti antrenor principal iti revine responsabilitatea maxima. Nu stiu daca e mai multa motivatie. Daca iti place meseria o faci din orice postura", a declarat Leo Grozavu.

Imediat dupa reunire, lotul echipei FC Botosani a efectuat un antrenament pe Stadionul Municipal, fiind un numar de 22 de jucatori, singurul absent fiind Attilla Hadnagy, care urmeaza sa ajunga la Botosani..









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
121

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...