FC Botoșani, revelația etapei a 12-a: Dă trei jucători în echipa ideală!

FC Botoșani a realizat surpriza etapei a 12-a din SuperLiga cu victoria în fața Rapidului și dă cei mai mulți jucători în echipa ideală.

FC Botoșani, revelația etapei a 12-a: Dă trei jucători în echipa ideală!

   Foto: Ionuț Tăbultoc

Moldovenii i-au administrat a doua înfrângere lui Marius Șumudică de la instalarea pe banca giuleștenilor, scor 2-0. A fost un succes care a scos formația lui Liviu Ciobotariu de pe ultimul loc al clasamentului.

FC Botoșani, echipa revelație a etapei a 12-a din SuperLiga

Jocul excelent făcut de FC Botoșani în meciul cu Rapid a propulsat trei jucători ai moldovenilor în echipa ideală a etapei a 12-a din SuperLiga, care a fost anunțat de Liga Profesionistă de Fotbal.

Fundașul Rijad Sadiku, mijlocașul Aldair Ferreira și atacantul Adi Chică-Roşă au prins 11-le ideal al rundei, după succesul care a zguduit din temelii Rapidul și i-a făcut pe fanii giuleșteni să-și ironizeze favoriții, scrie Fanatik.ro.

O altă performeră a etapei a 12-a este Sepsi OSK, care a învins cu 4-0 în deplasare pe FC Hermannstadt și a pus capăt unei serii nefaste. Covăsnenii îi au în echipă pe Isnik Alimi și Omar El Sawy, jucător adus sub formă de împrumut de la Rapid.

Echipa ideală a etapei a 12-a din SuperLiga

PORTAR

Adnan Golubovic (Dinamo) – Trei supersave-uri grație cărora a contribuit din plin la punctul scos de dinamoviști la Ovidiu.

FUNDAŞI

Radu Boboc (Universitatea Cluj) – A fost jucătorul decisiv în revenirea ”șepcilor roșii” de pe tabelă. Gol și pasă decisivă.

Leonardo Bolgado (CFR Cluj) – Transferat în această vară, a devenit rapid stâlpul defensivei ardelenilor. Un jucător impunător, greu de depășit de către adversari.

Rijad Sadiku (FC Botoșani) – Sigur pe toată durata partidei! A câștigat toate duelurile în care a fost implicat.

Constantin Toma (Unirea Slobozia) – Veteranul gazdelor a marcat un gol superb și a salvat unul printr-o intervenție decisivă din ultimele minute.

MIJLOCAŞI

Denis Hrezdac (UTA Arad) – A fost cel mai bun din duelul cu Petrolul, meci în care a marcat în premieră în SuperLigă.

Aldair Ferreira (FC Botoșani) – A dominat centrul terenului. Și-a trecut în cont al doilea gol în ediția curentă.

Isnik Alimi (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) – Introdus pe durata reprizei secunde, a contribuit la succesul covăsnenilor cu un gol și o pasă decisivă.

ATACANŢI

Omar El Sawy (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) – A fost surpriza lui Valentin Suciu din meciul cu FC Hermannstadt, partidă în care a marcat și a pasat decisiv.

Adi Chică-Roșă (FC Botoșani) – A pus multă presiune pe apărarea adversă. A marcat pentru întâia oară în SuperLigă.

Octavian Popescu (FCSB) – A înscris primele lui goluri din campionatul curent. A ajuns la 22 de goluri și 18 pase decisive în 144 de meciuri jucate în principala competiție internă.

ANTRENORUL ETAPEI

Valentin Suciu (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) – Covăsnenii s-au impus categoric pe un teren unde adversarii câștigă foarte rar. Datorită acestui succes, Sepsi a revenit în lupta pentru play-off.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...