FC Botoșani l-a legitimat pe Cătălin Golofca, ultima oară la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Clubul de fotbal FC Botoşani a anunţat, miercuri, că l-a legitimat pe jucătorul Cătălin Golofca, liber de contract, care ultima oară a evoluat pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„Bine ai revenit, Cătălin Golofca! FC Botoşani anunţă că a ajuns la un acord cu Cătălin Golofca, liber de contract după despărţirea de Sepsi Sf. Gheorghe. Îi urăm lui Cătălin un călduros 'bun venit acasă' şi multe realizări alături de formaţia noastră!", se arată în comunicat.

Mijlocaşul originar din Suceava a mai evoluat la FC Botoşani în sezoanele 2016-2017, respectiv 2018-2019, timp în care a adunat 107 meciuri şi 22 de goluri în toate competiţiile.

În vârstă de 32 de ani, Golofca a mai jucat pentru Cetatea Suceava, Rapid Suceava, FCSB şi CFR Cluj, scrie Agerpres.

Totodată, FC Botoşani a anunţat despărţirea, pe cale amiabilă, de jucătorii Mateus Santos şi Franco Mussis.

Brazilianul Mateus Criciuma Santos a sosit la club liber de contract, în vara anului 2021. Într-un sezon şi jumătate la FC Botoşani, jucătorul a evoluat în 40 de meciuri, înscriind de două ori şi oferind trei pase decisive.

De origine argentiniană, Franco Mussis a venit la Botoşani în vara acestui an, având în CV echipe precum FC Copenhaga sau Genoa. Din iulie şi până în prezent, acesta a adunat 14 partide, trecându-şi în cont o pasă de gol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...

PSD: Ziua Educației marcată într-un mod inedit de femeile social-democrate din Botoșani (Foto)

astăzi, 15:28

Astfel, au avut loc două întâlniri, la Darabani și în municipiul reședință de județ, moderate de inspectorul școlar Galia Hrimiuc și inspectorul școlar general adjunct Crist...

BARIERA la punctele de trecere a frontierei de la Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut! (Vdeo)

astăzi, 14:18

Astăzi, în intervalul orar 8.00-13.00, la nivelul punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut de la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției d...