FC Botoșani - FCSB 1-3! Moruțan își înfrânge părinții

FC Botoșani - FCSB 1-3! Moruțan își înfrânge părinții

FC Botoșani și FCSB s-au întâlnit în prima etapă a returului Play-Off-ului Ligii Întâi. 

FCSB venea la Botoșani fără golgheterul Florin Tănase, suspendat pentru cumul de cartonase. 

Scorul era deschis rapid, de Octavian Popescu, în minutul 4. Tânărul jucător de doar 17 ani a reușit o execuție superbă. 

Scorul era majorat în minutul 15, de Moruțan. Fostul jucător de la FC Botoșani a transformat un penalty obținut de Darius Olaru, după un fault al lui Braun. 

Botoșani revenea pe tabelă prin Ongenda, în minutul 28. 5 minute mai târziu, Chindriș a fost aproape de gol, însă șutul lui a fost respins de Vlad. 

FCSB a primit un al doilea penalty, în minutul 73, cand Olaru a căzut de lângă Chindriș, însă punctul cu var a fost arătat ușor.  Moruțan a transformat și a stabilit scorul final. 

FC Botoșani - FCSB 1-3, după un meci în care echipa învingătoare a meritat cele trei puncte. FC Botoșani rămâne pe 5, la 4 puncte de Sepsi. 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andrei Chindriș va pleca în Belgia! FC Botoșani va încasa o sumă consistentă

astăzi, 10:30
537

FC Botoșani s-a înțeles cu un club din Belgia și urmează să îl cedeze pe Andrei Chindriș. Fundașul va fi cedat în schimbul a 450.000 de euro, însă FC Botoșani va avea ...

(A) O nouă specialitate în cadrul Centrului Medical Ecomed

astăzi, 09:45
175

Centrul Medical Ecomed anunță completarea portofoliului clinic cu specialitatea UROLOGIE prin Dr. Vlad Rădășanu - medic specialist urolog ce va efectua consultații, instilații vezicale, î...

Invitatul de la Știri – Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani

Marţi, 15 Iunie 2021
1048

"Invitatul de la Știri" a fost astăzi Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani.Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani și fost vicepreședinte al Consiliului Județean ...