FC Botosani, cu gandul doar la victorie: "Trecem printr-o perioada buna si ne dorim cele trei puncte cu CFR Cluj"

FC Botosani, cu gandul doar la victorie: "Trecem printr-o perioada buna si ne dorim cele trei puncte cu CFR Cluj"
FC Botosani va juca in etapa a 22-a, pe teren propriu, duminica seara, incepand cu ora 20:30, cu cei de la CFR Cluj.

Capitanii formatiei botosanene, Florin Acsinte si Andrei Patache, au participat la conferinta de presa premergatoare acestui joc.

"Gandurile mele sunt mari, avand in vedere ca trecem printr-o perioada buna. Vrem sa continuam aceasta perioada si la meciul cu CFR Cluj. Stim ca ne asteapta un meci foarte greu, cu o echipa buna, chiar daca nu au castigat in ultimele meciuri. Sigur vor veni mai motivati. Atunci cand se schimba antrenorul vor sa arate fiecare dintre ei ca merita sa fie titular si cred ca vor da totul pentru a demonstra ca pot juca in continuare la CFR. Mie tot timpul mi s-a parut o echipa foarte buna si ne va astepta un meci greu. Nu cred ca vor juca inchis la Botosani. Vor dori sa castige si se vor deschide.", a declarat Florin Acsinte.

Si fundasul dreapta Andrei Patache crede ca partida cu clujenii va fi una grea, insa isi doreste cele trei puncte puse in joc.

"Ne asteapta un meci greu pe teren propriu, dar trecem prin momente bune si sper sa fim la fel de motivati ca in ultimele doua meciuri si sa dam totul pe teren, pentru ca castiga cele trei puncte. Orice puncte e binevenit, pentru ca in Play-Out o sa se injumatateasca. Eu mi-as dori sa avem un numar de puncte impar, dar cel mai bine ar fi sa castigam cele doua meciuri de acasa si sa luam cele sase puncte.", a precizat si Andrei Patache.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
335

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
480

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
601

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...