FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-2! Băieții lui Croitoru nu reușesc să iasă din criză

FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-2! Băieții lui Croitoru nu reușesc să iasă din criză

FC Botoșani și Chindia Târgoviște s-au întâlnit în primul meci al zilei de duminică din etapa a 6-a a Casa Liga Întâi. Elevii lui Marius Croitoru sunt în criza de rezultate și au nevoie urgentă de puncte. La capitalul absențe, FC Botoșani nu a putut să se bazeze pe Marko Duganzic, care va pleca la Craiova.

După un început de meci echilibrat, FC Botoșani rămânea în 10 după ce Andrei Chindriș a primit direct cartonașul în minutul 26.

Chindia reușea să trimită mingea în poartă în minutul 44, prin Florea, însă reușita era anulată, jucătorul aflându-se în offside. Astfel că, cele două echipe ale intrat la cabine cu scor egal, 0-0.

Egalitatea numerică era stabilită în minutul 59, după ce Iacob i-a spart capul lui Patache. Fundașul lui Marius Croitoru a luat de o ambulanță, în timp ce centralul Iulian Călin a avut nevoie de 5 minute pentru a decide sentința.

Chindia deschidea scorul în minutul 72, prin Vadim Rață, cu un șut din marginea careului. Chindia beneficiază de un penalty în minutul 88, după un fault al lui Rodriguez. Berisha trage în dreapta, iar Hankic ghicește colțul și este aproape să scoată mingea, care însă intră în poartă.

FC Botoșani pierde partida cu scorul de 0-2 și are un bilanț incredibil: 2 puncte în 4 meciuri după pauză competițională, deși începuse perfect sezonul.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
96

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
147

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...