FC Botoșani blochează un transfer. Ce dezvăluie Valeriu Iftime

FC Botoșani blochează un transfer. Ce dezvăluie Valeriu Iftime

Botoșănenii și-au revendicat a șasea poziție în play-out-ul campionatului cu 31 de puncte. După nouă etape disputate, clubul moldovean a înregistrat patru victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a vorbit despre Victor Dican, închizătorul echipei cotat la 650.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, remarcând faptul că nu-l va ceda sub nicio formă în această vară.

Finanțatorul a precizat că Victor Dican e un jucător extrem de important la club și că poate în perioada de mercato din vara următoare îl va lăsa pe fotbalistul născut la Râmnicu Vâlcea să plece de la Botoșani.

„Cu Dican sunt discuții, dar nu sunt dispus să-l dau! Acum nu mai e under, dar e foarte important pentru grup. E deștept, acum e la națională. Prinde meciuri acolo. Cu siguranță, va mai crește. Nu mă grăbesc să plece și nici el nu se gândește la asta. Poate vara viitoare”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

Cifrele lui Victor Dican

Victor Dican a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum CSM Râmnicu Vâlcea U19, CF Metalurgistul Cugir (iulie 2018 - iulie 2019), 'U' Cluj (iulie 2019 - ianuarie 2022) și FC Botoșani (ianuarie 2022 - prezent).

La FC Botoșani are 59 meciuri jucate, 3 goluri marcate, 7 assist-uri, iar la FC Universitatea Cluj are 57 meciuri jucate, 10 goluri marcate, 1 assist.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
2

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
181

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
170

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...