FC Botoșani blochează un transfer. Ce dezvăluie Valeriu Iftime

Botoșănenii și-au revendicat a șasea poziție în play-out-ul campionatului cu 31 de puncte. După nouă etape disputate, clubul moldovean a înregistrat patru victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a vorbit despre Victor Dican, închizătorul echipei cotat la 650.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, remarcând faptul că nu-l va ceda sub nicio formă în această vară.

Finanțatorul a precizat că Victor Dican e un jucător extrem de important la club și că poate în perioada de mercato din vara următoare îl va lăsa pe fotbalistul născut la Râmnicu Vâlcea să plece de la Botoșani.

„Cu Dican sunt discuții, dar nu sunt dispus să-l dau! Acum nu mai e under, dar e foarte important pentru grup. E deștept, acum e la națională. Prinde meciuri acolo. Cu siguranță, va mai crește. Nu mă grăbesc să plece și nici el nu se gândește la asta. Poate vara viitoare”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

Cifrele lui Victor Dican

Victor Dican a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum CSM Râmnicu Vâlcea U19, CF Metalurgistul Cugir (iulie 2018 - iulie 2019), 'U' Cluj (iulie 2019 - ianuarie 2022) și FC Botoșani (ianuarie 2022 - prezent).

La FC Botoșani are 59 meciuri jucate, 3 goluri marcate, 7 assist-uri, iar la FC Universitatea Cluj are 57 meciuri jucate, 10 goluri marcate, 1 assist.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...