FC Botoșani blochează un transfer. Ce dezvăluie Valeriu Iftime

FC Botoșani blochează un transfer. Ce dezvăluie Valeriu Iftime

Botoșănenii și-au revendicat a șasea poziție în play-out-ul campionatului cu 31 de puncte. După nouă etape disputate, clubul moldovean a înregistrat patru victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a vorbit despre Victor Dican, închizătorul echipei cotat la 650.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, remarcând faptul că nu-l va ceda sub nicio formă în această vară.

Finanțatorul a precizat că Victor Dican e un jucător extrem de important la club și că poate în perioada de mercato din vara următoare îl va lăsa pe fotbalistul născut la Râmnicu Vâlcea să plece de la Botoșani.

„Cu Dican sunt discuții, dar nu sunt dispus să-l dau! Acum nu mai e under, dar e foarte important pentru grup. E deștept, acum e la națională. Prinde meciuri acolo. Cu siguranță, va mai crește. Nu mă grăbesc să plece și nici el nu se gândește la asta. Poate vara viitoare”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

Cifrele lui Victor Dican

Victor Dican a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum CSM Râmnicu Vâlcea U19, CF Metalurgistul Cugir (iulie 2018 - iulie 2019), 'U' Cluj (iulie 2019 - ianuarie 2022) și FC Botoșani (ianuarie 2022 - prezent).

La FC Botoșani are 59 meciuri jucate, 3 goluri marcate, 7 assist-uri, iar la FC Universitatea Cluj are 57 meciuri jucate, 10 goluri marcate, 1 assist.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Țeava de apă uscată din fața porții. Cod Roșu de caniculă… fără apă în satele din Botoșani!

astăzi, 08:10
109

Dincolo de disconfortul termic, în multe județe a mai apărut o problemă: oamenii nu mai au apă.Țeava de apă uscată din fața porțiiSituația este dramatică în comuna Frumu...

Spania a devenit a patra oară campioană europeană. Anglia pierde a doua finală consecutivă!

astăzi, 07:37
85

Spaniolii au mai câştigat trofeul în 1964, 2008 şi 2012. Pe Olympiastadion, din Berlin, spaniolul Lamine Yamal a mai stabilit un record odată cu titularizarea în meciul de duminic...

Cozonacul de la Botoșani, premiat la Techirghiol. Festivalul Plăcintelor a atras ca un magnet turiștii aflați pe litoral (Video)

astăzi, 07:22
155

Orașul Techirghiol a atras ca un magnet turiștii la Festivalul Plăcintelor, aflat la a III-a ediție. Organizat în centrul stațiunii, la frumosul eveniment atracția principală a fost repre...