FC Botosani a plecat cu ganduri mari spre Bucuresti: "Speram sa scoatem un rezultat bun" - FOTO

FC Botosani a plecat cu ganduri mari spre Bucuresti: "Speram sa scoatem un rezultat bun" - FOTO

   Ionut Tabultoc

Lotul echipei FC Botosani a plecat joi la amiaza spre Bucuresti, acolo unde sambata va intalni echipa Dinamo in ultima etapa a turului de campionat.

Fotbalistii pregatiti de Valeriu Bordeanu si Leo Grozavu spera la un rezultat bun pe stadionul din Stefan cel Mare, asta insemnand si un egal.

"Ar fi foarte frumos daca am reusi sa iesim din aceasta pasa neagra, dar ramane de vazut. Noi la orice joc, cu toate ca l-am pierdut, am mers cu incredere. Uneori ne-a iesit jocul, dar nu ne-a iesit rezultatul. Acum mergem cu speranta si speram sa scoatem un rezultat bun la Dinamo. Am urmarit aseara meciul si e o echipa in revenire de forma. A dominat pe cei de la Pandurii Targu Jiu, o echipa care a fost in Cupele Europene. Stim ce realizeaza Dinamo, acum sa vede ce realizam noi", a declarat fundasul Ciprian Dinu.

Acesta a vorbit si despre plecarea fostul antrenor Cristi Popovici si a spus ca aceasta schimbare afecteaza oarecum si jucatorii.

"E un moment neplacut pentru toti. Indiferent ce se intampla, afecteaza mai mult sau mai putin echipa. Speram sa trecem peste momentul acesta greu, cu toate ca era deja un moment greu, acum e si mai greu.", a mai precizat Dinu.

Partida dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani va avea loc sambata la ora 20:30 si va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
49

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
39

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
286

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...