Farul - FC Botoşani, mâine de la ora 19:00

Farul - FC Botoşani, mâine de la ora 19:00

   sursa: www.facebook.com/fcbotosani

Farul întâlnește FC Botoșani în etapa a 3-a din Superliga României.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Farul!

Botoșănenii sunt pe ultimul loc în clasament, având la activ două înfrângeri.
În prima etapă, FC Botoșani a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-2 de Oțelul Galați, iar în cel mai recent meci disputat în Copou, Politehnica Iaşi a câștigat cu scorul de 1-0.
FC Botoșani îl va avea pe bancă pe Liviu Ciobotariu, un antrenor cu ștate vechi în fotbalul românesc. Acesta a fost instalat în funcție în cursul zilei de joi, în locul lui Bogdan Andone.
“Pentru acest meci, timpul nu a fost aliatul meu. Am avut foarte puține zile să pregătesc acest joc. Este clar că ne așteaptă o deplasare grea, întâlnim o echipă care practică un fotbal foarte bun. Mergem la Farul să scoatem un rezultat pozitiv, să arătăm că suntem o echipă care merită să fie în prima ligă. Foarte important este un rezultat pozitiv, pentru moralul echipei. Eu îmi doresc ca acest joc să fie un restart pentru jucători”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Nici echipa antrenată de Gică Hagi nu stă prea bune, ocupând doar locul treisprezece, cu o înfrângere și o remiză. În prima rundă a fost bătută pe teren propriu cu scorul de 1-0 de Unirea Slobozia, iar în ultima etapă a terminat la egalitate în deplasare, 0-0 cu Oțelul Galați.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Botoșani și Farul s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 22 de ori, de şase ori s-au impus cei de la FC Botoșani, de nouă ori au câştigat dobrogenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă confruntare din campionat a fost în data de 8 martie 2024, FC Botoşani - Farul, scor 0-0.

Farul - FC Botoşani se va disputa mâine, 28 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul Central al Academiei de Fotbal Hagi din Ovidiu.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...