EXCLUSIV! FC Botosani a transferat doi jucatori! Un titular de la Otelul Galati a semnat pe trei ani!

EXCLUSIV! FC Botosani a transferat doi jucatori! Un titular de la Otelul Galati a semnat pe trei ani!

 Stelian Cucu (stanga)  Ionut Tabultoc

Conducerea clubului FC Botosani a perfectat astazi inca doua transferuri pentru noul sezon al Ligii 1, dar si pentru un parcurs cat mai lung in Europa League.

Mijlocasul central al Otelului Galati, Stelian Cucu, in varsta de 25 de ani, a semnat cu FC Botosani pentru o perioada de 3 ani si urmeaza sa ajunga in cantonamentul din Austria. Cucu este evoluat de site-ul transfermarkt.com la 350.000 de euro si in sezonul trecut a bifat 26 de partide in Liga 1, fiind integralist in 18 partide.

FC Botosani l-a transferat si pe Ciprian Brata, de la Pandurii Targu Jiu, fotbalist in varsta de 24 de ani, care evolueaza mijlocas stanga si dreapta.

In plus, botosanenii poarta negocieri si cu algerianul Jugurtha Hamroun, cel care a marcat 4 goluri in 6 luni jucate la Otelul Galati.

"Eu spun ca am facut pana acum o campanie de transferuri destul de reusita. Mai purtam discutii cu unii jucatori si speram ca in cel mai scurt timp sa mai reusim cateva transferuri. Luni vomr vedea si care este soarta lui Martinus. Va pleca la Steaua doar daca vom primi banii pe loc, intr-i singura transa. In caz contrar va ramane la Botosani. Ni l-am dorit mult si pe Cernat, dar a ales Viitorul.", ne-a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta