Egal in derby-ul Moldovei! FC Botosani ramane pe locul 5 - FOTO
SPORT

Egal in derby-ul Moldovei! FC Botosani ramane pe locul 5 - FOTO
FC Botoșani și CSMS Iași au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul Moldovei, la capătul unui meci cu greșeli de arbitraj.

Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe având ocazii mari, dar niciuna dintre acestea n-au fost fructificate. Cea mai clara ocazie a avut-o FC Botoșani, în minutul 55. Plămadă a reluat cu capul din șapte metri, dar mingea a lovit bara laterală.

După acest egal, CSMS Iași trece pe primul loc în play-out, având 27 de puncte, cu unul în plus față de CSU Craiova. FC Botoșani rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte, cu trei în plus față de primul loc retrogradabil, ocupat de ACS Poli.

Echipe de start: 

FC Botoşani: Iliev, Patache, Ngadeu (cpt), Plămadă, Muşat, Cucu, Vaşvari, Cabrera, Fulop, Ivanovici, Hadnagy. Rezerve: Pleşca, Miron, Casado, Carralero, Tomozei, Bordeianu, Matulevicius.

CSMS Iaşi: Grahovac, Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu, Mitic, Gheorghe, Bole, Cristea, Llullaku, Golubovic. Rezerve: Caparco, Creţu, Enescu, Piccioni, Onduku, Vasconcelos, Frăsinescu.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
442

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
611

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
708

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...