Doi sportivi de la CS DAO Botosani, selectionati pentru Campionatul European de QWAN KI DO, in Elvetia

Doi sportivi de la CS DAO Botosani, selectionati pentru Campionatul European de QWAN KI DO, in Elvetia
In perioada 31 august - 1 septembrie 2013 a avut loc in municipiul Roman, judetul Neamt, stagiul national de instructori si antrenori ai Federatiei Romane de Arte Martiale, departament QWAN KI DO.

S-au studiat tehnici de autoaparare, de perfectionare a thao quyen. De asemenea a avut loc si Adunarea Generala, unde responsabilii de club au aprobat contributiile si calendarul competitional 2013-2014.

Din partea CS DAO Botosani au participat Victor Trofin, Mircea Luca, Jajaie Florin si Agachi Narcis. A participat si Eugen Turcanu, coordonator tehnic pe judetul Botosani din partea Federatiei.

In decursul zilei de sambata a avut loc si ultima selectie pentru lotul national de seniori ce vor participa in luna octombrie la Campionatul European de QWAN KI DO in Elvetia. Din partea CS DAO Botosani au fost selectionati in echipa de centuri negre a Romaniei Jajaie Florin si Agachi Narcis.

CS DAO Botosani va participa si la Campionatul European Intercluburi ce se va desfasura in Elvetia, in aceeasi perioada, cu o echipa de centuri negre (2 titulari + 1 rezerva).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
116

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
134

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...