Detalii noi despre transferul lui Dan Roman la FC Botosani!

Detalii noi despre transferul lui Dan Roman la FC Botosani!

   Ionut Tabultoc

Presedintele echipei FC Botosani, Cornel Sfaiter, a oferit detalii noi despre transferul atacantului de la Gaz Metan Medias, Dan Roman.

Acesta a spus ca a avut discutie cu varful Mediasului, dar negocierile vor avea loc abia dupa ultima etapa a campionatului.

"Eu sper sa vina. Am avut o discutie de principiu cu el, dar dupa ultima etapa vom discuta. El este cu gandul la salvarea Mediasului de la retrogradare acum si este normal asta. I-am respectat decizia ca dupa ultima etapa sa discutam. Este posibil sa mai intervina si alte echipe, dar il cunosc ca un baiat de caracter.", a declarat Cornel Sfaiter.

FC Botosani cauta in aceasta perioada sa transfere si alti jucatori valorosi, mai ales daca formatia pregatita de Leo Grozavu va prinde tururile preliminare ale Europa League.

"Sunt foarte multi jucatori pe lista noastra, jucatori straini si jucatori romani si avem un timp foarte scurt la dispozitie pana la inceperea pregatirilor. Am stat de vorba cu Leo si trebuie sa ne iscam foarte repede ca sa gasim acei jucatori pe care ii dorim. Este greu, dar eu sper sa facem o banca de rezerve mult mai puternic decat in acest sezon.", a adaugat Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
31

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...