David Gabriel, mijlocașul de la FC Botoșani, acuză arbitrajul în urma meciului cu Petrolul

La un moment dat, în timpul interviului, tânărul nu a mai rezistat și a plecat. 

David Gabriel, mijlocașul de la FC Botoșani, acuză arbitrajul în urma meciului cu Petrolul

   Foto: Captură GSP

David Gabriel (20 de ani), mijlocașul celor de la FC Botoșani, acuză arbitrajul după ce echipa sa a pierdut meciul cu Petrolul, scor 1-2.

David Gabriel consideră că echipa sa a fost dezavantajată pe „Ilie Oană”. Acesta a făcut referire la faza din minutul 50, când mingea trimisă de Jefferson pare să îl lovească în piept pe mijlocașul moldovenilor, iar arbitrul Viorel Flueran dă henț și acordă lovitură liberă, pe care Valentin Țicu a transformat-o în gol.

David Gabriel, exasperat de arbitrajul lui Viorel Flueran

„N-a fost henț deloc! Arbitrul mi-a zis «Am greșit, ce vrei să fac? Du-te de aici că-ți dau galben!». Eu mă duc acasă, n-am mai luat un ban sau o primă de joc de nu mai știu când. El (n.r. arbitrul Viorel Flueran) își bate joc de noi în ultimul hal. Întrebați-l de ce n-a verificat faza la VAR! Am intrat moi în a doua repriză, am luat golurile prea rapid și când sunt toate împotriva noastră, nu avem ce face. Nu mai zic nimic. Tot noi suntem aici, o scoatem la capăt. Suntem noi împotriva tuturor”, a spus David Gabriel.

Întrebat de ce Botoșaniul nu reușește să adune puncte, Gabriel n-a mai rezistat și a plecat în timpul interviului: „Nu știu... îmi pare rău, o seară bună, nu mai pot”.

VAR-ul nu putea verifica faza

Deși jucătorii lui FC Botoșani ar fi vrut ca VAR-ul să intervină la faza din minutul 50, când Petrolul a primit o lovitura liberă la o fază la care arbitrul a văzut henț la Gabriel, regulamentul nu îi permite.

Se poate apela la sistemul VAR numai în fazele de gol, penalty sau cartonaș roșu. O lovitură liberă acordată eronat nu poate fi anulată, scrie gsp.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trofeul Festivalului „Mărțișor dorohoian” merge la Iași, au concurat și două eleve din județul Botoșani! (foto)

astăzi, 08:16
2

În perioada 29 februarie - 1 martie 2024, municipiul Dorohoi a fost gazda unui Festival de renume național și cu veche tradiție deja, aflându-se la a 40-a ediție. Este vorba de Festiva...

Calendar Ortodox: Astăzi îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Eutropie, Cleonic şi Vasilisc

astăzi, 07:56
10

Eutropie şi Cleonic erau fraţi, iar Vasilisc era nepot al Sfântului Teodor. Fiind creştini şi propovăduitori ai credinţei, au fost prinşi împreună cu Sfântul Teodor şi &icir...

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
149

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...